ΑΕΚ

Νέο σενάριο με Ισραηλινό επενδυτή

Νέο σενάριο με Ισραηλινό επενδυτή

Εξελίξεις με τον οικονομικό έλεγχο δεν υπάρχουν, το όνομα του επενδυτή δεν υπάρχει, αλλά κυκλοφόρησε η πληροφορία πως ο άγνωστος χ είναι από τον Ισραήλ.

Επίσημη πληροφόρηση δεν υπάρχει για το θέμα του επενδυτή από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν μιλάνε για επαφή Αδαμίδη με Βλάχο, για ανταλλαγή εγγράφων και διάφορα τέτοια, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο προς τον κόσμο της ομάδας. Και κατά τ' άλλα, μέχρι και τις γιορτές θα υπάρχουν εξελίξεις.

Ο χρόνος όμως περνάει, η ομάδα παλεύει μόνη της και οι παίκτες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Και η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάνα πλούσιο ρόστερ με συμβόλαια των εκατομμυρίων για να πεις το κλασικό: "έλα μωρέ με τα εκατομμύρια, έχουν παράπονο". Μοναδική νέα πληροφόρηση, είναι πως ο επενδυτής είναι από το Ισραήλ.

Σύμφωνα με την Κιτρινόμαυρη Ώρα, αλλά και την Ώρα των Σπορ, ο επενδυτής είναι Ισραηλινός και ασχολείται με τις κατασκευές. Για αυτό το λόγο το πρώτο που τον απασχολεί είναι και το γηπεδικό θέμα.

Σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε πως οι πληροφορίες του Sport24.gr επιβεβαιώνουν τα περί Ισραηλινού επενδυτή, αλλά χωρίς όνομα και χωρίς λεπτομέρειες τις τελευταίες 10 μέρες, όλα είναι ανοικτά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ