ΑΕΚ

Νέα περίπτωση Μανωλά ο Καζβιρόπουλος;

Νέα περίπτωση Μανωλά ο Καζβιρόπουλος;
INTIME SPORTS

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αρνήθηκε να παραμείνει στην ΑΕΚ για να παραχωρηθεί δανεικός, φλερτάρει με αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκας, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός.

Την περίπτωση του Κώστα Μανωλά θυμίζει αυτή του Τρύφωνα Καζβιρόπουλου, ο οποίος μετά από 10 χρόνια παρουσίας στις Ακαδημίες της Ένωσης έμεινε ελεύθερος, καθώς δεν δέχθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη δέσμευση ότι θα δεχθεί να παραχωρηθεί δανεικός την ερχόμενη σεζόν.

Η αποχώρησή του από την ΑΕΚ ενθουσίασε αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκας, οι οποίες γνωρίζουν καλά ότι ο 18χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα της Ελλάδας. Ο μικροκαμωμένος ποδοσφαιριστής είναι ΑΕΚ, το δείχνει το λέει και δεν φοβάται, ωστόσο αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι θα βάλει αυτό πάνω από την καριέρα του και τις ευκαιρίες που θα του δοθούν.

Μάλιστα, στις τάξεις των ατζέντηδες συζητιέται έντονα ότι η μεταγραφολογία που θα υπάρξει γύρω από τον Καζβιρόπουλο καθώς μία από τις ομάδες που φέρεται να έχει εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον της για τον πρώην παίκτη της Ένωσης είναι ο Ολυμπιακός, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο αποφάσεις που δεν δικαίωσαν την ΑΕΚ καθώς απώλεσε μεγάλα ταλέντα από το ρόστερ της (με πιο πρόσφατη όλων την περίπτωση Μανωλά).

Βέβαια, οι ελληνικές ομάδες δεν είναι οι μόνες που έχουν στο στόχαστρο τους τον Καζβιρόπουλο, καθώς υπάρχουν και σύλλογοι του εξωτερικού που θέλουν να τον αποκτήσουν και να δουλέψουν μαζί του, καθώς το ταλέντο του είναι διαπιστωμένο.

Σε μερικές εβδομάδες θα γνωρίζουμε το που θα συνεχίσει εν τέλει την καριέρα του ο Καζβιρόπουλος, ενώ σε βάθος χρόνου θα αποδειχθεί το αν η ΑΕΚ έκανε καλά που δεν τον διατήρησε στο ρόστερ της χωρίς να του δώσει την ευκαιρία να παίξει με την α' ομάδα, παρά επιλέγοντας να του προτείνει να φύγει ως δανεικός προκειμένου να παρακολουθεί την εξέλιξή του.

Εδώ που τα λέμε πάντως, ακόμα και αν η ποδοσφαιρική ζωή τον σπρώξει στον Ολυμπιακό, λογικά αυτή θα είναι η (αρχική) μοίρα του. Ο δανεισμός... Εκτός και αν ο μικρός είναι τόσο έτοιμος να προκαλέσει την επανάστασή του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ