ΑΕΚ

Μπρέσεβιτς και... Μάιντζ κρίνουν τις κινήσεις

Μπρέσεβιτς και... Μάιντζ κρίνουν τις κινήσεις
INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε τουλάχιστον δύο ακόμα μεταγραφές, αλλά ο χρόνος είναι υπέρ του δικεφάλου και αυτό το γνωρίζουν στα Σπάτα. Οι τελικές αποφάσεις μέσα Αυγούστου. Μπρέσεβιτς και... Μάιντς παίζουν σημαντικό ρόλο. Το Sport24.gr αναλύει

Το μεταγραφικό παζάρι δεν έχει κλείσει για την ΑΕΚ, παρότι για την φετινή σεζόν ο αριθμός των νέων παικτών έφτασε τους 13 με τελευταία προσθήκη αυτή του Έλντερ Μπαρμπόζα. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προχωράνε στην ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού και στο μυαλό τους υπάρχουν τουλάχιστον 2 προσθήκες στο υπάρχον ρόστερ.

Πρόκειται για την θέση του σέντερ φορ και αυτή ενός καθαρόαιμου κόφτη στον χώρο του κέντρου. Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, η ΑΕΚ δεν έχει λόγο να βιάζεται και μπορεί να περιμένει μέχρι και την... τελευταία μέρα των μεταγραφών προκειμένου να βρει τις λύσεις που επιθυμεί από το ψηλότερο ράφι. Βλέπεται η προεργασία που έκανε κατά την διάρκεια της περσινής χρονιάς, της έδωσε αυτή την πολυτέλεια του χρόνου.

Έτσι λοιπόν με σύμμαχο τον χρόνο Μιλοβάνοβιτς και Μπάγεβιτς περιμένουν την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να "χτυπήσουν" τους στόχους, που θα συμπληρώσουν το παζλ του ρόστερ της ΑΕΚ για την περίοδο 2014-2015.

Μπρέσεβιτς και... Κουρμπέλης

Σημαντικό ρόλο στις τελικές αποφάσεις, θα παίξουν και δύο ποδοσφαιριστές. Ο ένας είναι ο Ιβάν Μπρέσεβιτς και ο άλλος είναι ο Κουρμπέλης. Στην πρώτη περίπτωση, ο Κροάτης επιθετικός του δικεφάλου, αφού έκανε μια πολύ δύσκολη εγχείρηση και ξεκίνησε από πέρυσι την αποθεραπεία, έκανε την έκπληξη και από την Δευτέρα ξεκίνησε να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Τεχνικός διευθυντής της Ένωσης σε συνεργασία με τον Τραϊανό Δέλλα, θα περιμένουν να δουν τα πατήματα του Ιβάν προκειμένου να πάρουν την τελική απόφαση για τον επιθετικό. Αν δείξει ο Κροάτης πως είναι δυνατός και έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό, δεν αποκλείεται να υπάρξει ναι μεν ενίσχυση στην επίθεση, αλλά όχι για την ίδια θέση με τον Μπρέσεβιτς. Σε αντίθετη περίπτωση, αν δείξει πως ο περσινός σκόρερ του δικεφάλου χρειάζεται επιπλέον χρόνο τότε η απόκτηση επιθετικού στην θέση, είναι δεδομένη.

Όσον αφορά τον Κουρμππέλη και την Μάιντς που αναφέραμε παραπάνω, ο νεαρός αμυντικός μέσος, αποτελεί βασικό στόχο της ΑΕΚ, από την λίστα του Λυμπερόπουλου μέχρι και την λίστα του Μιλοβάνοβιτς. Είναι αξιοσημείωτο πως ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, από την Λα Πάλμας που βρισκόταν είχε ξεχωρίσει τον νεαρό άσο του Αστέρα και μάλιστα το είχε αναφέρει σε συνέντευξη του, πριν ολοκληρώσει την συνεργασία με την Ισπανική ομάδα.

Οπότε είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο, πως ο Μιλοβάνοβιτς έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Κουρμπέλη ή αν θέλετε έχει αναφερθεί στην αξία και τα πλεονεκτήματα απόκτησης του συγκεκριμένου παίκτη. Η τιμή του όμως θεωρείται αυξημένη και ειδικά τώρα που η ομάδα της Τρίπολης βρίσκεται σε περίοδο Ευρωπαϊκών παιχνιδιών.

Θα παίξει τεράστιο ρόλο, όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, το αποτέλεσμα του Αστέρα με την Μάιντς. Αν οι Αρκάδες καταφέρουν να προκριθούν, τότε θα είναι δύσκολο να δώσουν τα αφεντικά του Αστέρα τον Κουρμπέλη και μάλιστα με μειωμένη τιμή. Αν πάλι, υπάρξει αποκλεισμός από την Ευρώπη, δεν αποκλείεται στην Τρίπολη να συζητήσουν το σενάριο πώλησης του Κουρμπέλη. Αξίζει να σημειώσουμε πως η περίπτωση του νεαρού άσου του Αστέρα μπορεί να έχει εξελίξεις που να μην επηρεάζουν άμεσα την ΑΕΚ, με ενδεχόμενη απόκτηση του από τον δικέφαλο με την μορφή... "Μάνταλου".

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Κουρμπέλης είναι στο στόχαστρο, όπως ένας επιθετικός και ενδεχομένως ακόμα μια περίπτωση ποδοσφαιριστή, χωρίς όμως την ΑΕΚ να την βιάζει κανείς, με το πλεονέκτημα του χρόνου να είναι στα χέρια της για τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ