ΑΕΚ

Μπερδεμένη η κατάσταση με Πλατέλλα

Μπερδεμένη η κατάσταση με Πλατέλλα
INTIME SPORTS

Αρκετά περίπλοκη είναι η κατάσταση του τραυματισμού του Βαγγέλη Πλατέλλα, ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς κόντρα στην Καλλιθέα, ωστόσο ακόμα δεν είναι σίγουρο το αν θα αγωνιστεί.

Ο εξτρέμ της Ένωσης τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο και στη συνέχεια του ματς ένιωθε τα χέρια του να μουδιάζουν, αντίδραση που δεν άρεσε καθόλου στο ιατρικό τιμ.

Παρόλα αυτά πέρασε σήμερα από ιατρικές εξετάσεις και γνωστοποιήθηκε ότι υπέστη κάκωση αυχενικής μοίρας, τραυματισμό τον οποίο υπέστη και κατά τη διάρκεια της περυσινής σεζόν και χρειάστηκε να μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς η σπονδυλική στήλη είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο.

Ο ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνιστεί στο ματς κόντρα στην Καλλιθέα, ωστόσο άπαντες στην ομάδα θέλουν να τον προστατεύσουν, ώστε να μην ρισκάρουν με την υγεία του.

Για το λόγο αυτόν είναι πολύ πιθανό να βρεθεί ακόμα και εκτός 18άδας ή σε αντίθετη περίπτωση θα κάτσει στον πάγκο και θα αγωνιστεί σε περίπτωση που η ΑΕΚ τα βρει σκούρα.

πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ