ΑΕΚ

Μπαρμπόζα: "Θα επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε"

Μπαρμπόζα: "Θα επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε"

Το Sport24.gr βρέθηκε στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ και παρουσιάζει σε VIDEOS τις δηλώσεις του Έλντερ Μπαρμπόζα. Τι είπε για τους στόχους της ομάδας και το πόσο διάσημη είναι η ΑΕΚ.

Τη δεύτερή του προπόνηση ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε το πρωί της Παρασκευής ο Έλντερ Μπαρμπόζα, που δήλωσε ικανοποιημένος από το επίπεδο της ομάδας, ενώ έθεσε και τους στόχους της Ένωσης. Επιπλέον, ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στο πόσο καλά γνώριζε από πριν τη νυν ομάδα του, ενώ έκανε ειδική μνεία στους Πορτογάλους που έχουν περάσει στο παρελθόν από τους "κιτρινόμαυρους".

Μπαρμπόζα: "Θα επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του σε VIDEOS που κατέγραψε η κάμερα του Sport24.gr:

" Ήρθα σε έναν μεγάλο σύλλογο. Ήξερα την ΑΕΚ και από τις προηγούμενες ομάδες που αγωνιζόμουν. Είναι ένας γνωστός σύλλογος. Ο στόχος μου, όπως και όλων των παικτών της ομάδας, είναι να επιστρέψουμε την ΑΕΚ στη Superleague. Ήρθα για να βοηθήσω και να με βοηθήσει και η ΑΕΚ", είπε αρχικά ο Πορτογάλος μέσος.

Για το αν μίλησε με κάποιον στην Πορτογαλία ώστε να μάθε πληροφορίες για την ΑΕΚ, είπε: " Δεν χρειάστηκε να μιλήσω με κανέναν. Γνώριζα την ΑΕΚ. Άλλωστε, έχω ίντερνετ. Έχουν αγωνιστεί μεγάλοι ποδοσφαιριστές από την Πορτογαλία, ενώ είχε κι έναν μεγάλο προπονητή (σ.σ. προφανώς εννοεί τον Φερνάντο Σάντος), οπότε δεν χρειάστηκε να μιλήσω με κάποιον".

Για το αν σκέφτηκε αρνητικά το ότι θα πρέπει να αγωνιστεί στη Football League, τόνισε: " Κάθε άλλο. Επειδή δεν είναι τυχαίος σύλλογος η ΑΕΚ κι επειδή άκουσα το πλάνο των ανθρώπων της ομάδας, κατάλαβα ότι η συγκεκριμένη χρονιά είναι προσωρινή και η ΑΕΚ θα επιστρέψει σύντομα εκεί που ανήκει".

Σχετικά με το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί σε επίπεδο Champions League, Primera Division, αλλά και στην εθνική Πορτογαλίας, μίλησε για τον προσωπικό στόχο που θέλει να εκπληρώσει μέσα από την ΑΕΚ: " Ο στόχος μου είναι να επιστρέψω ξανά στο ίδιο επίπεδο, να επιστρέψω στα ευρωπαϊκά κύπελλα και στο Champions League και γιατί όχι και στην εθνική ομάδα".

Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ΑΕΚ: " Θα δουλέψουμε σκληρά. Από τις δύο προπονήσεις που έχω κάνει, βλέπω ότι δουλεύουμε σωστά. Η ομάδα έχει ταλέντο και ποιότητα. Σίγουρα θα επιστρέψουμε την ΑΕΚ εκεί που ανήκει, στη Superleague".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ