ΑΕΚ

Μπαίνει στο… παιχνίδι

Μπαίνει στο… παιχνίδι
INTIME SPORTS

Ο Ντε Μπαρτόλο αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα και βάζει στο τραπέζι μαζί με Μιλοβάνοβιτς και Πογέτ την μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ.

Για την ΑΕΚ η πρώτη χειμερινή μεταγραφή, δεν ήταν ποδοσφαιριστής. Ήταν παράγοντας που θα παίξει σημαίνοντα ρόλο στις μεταγραφές.

Η ΑΕΚ προχώρησε σε μια στρατηγική κίνηση με την πρόσληψη του Άλεξ Ντε Μπαρτόλο στην θέση του επικεφαλής του τμήματος σκάουτερ.

Όχι μόνο διότι ο Ιταλοαργεντινός ξέρει πολύ καλά τους όρους του "παιχνιδιού" των μεταγραφών. Αλλά και κυρίως διότι είναι άριστος γνώστης της αγοράς της Λατινικής Αμερικής. Μιας αγοράς που έχει εξαιρετικές περιπτώσεις και στην οποία η ΑΕΚ θέλει να μπει.

Από σήμερα κιόλας ο Ντε Μπαρτόλο αναλαμβάνει και επισήμως τα καθήκοντα του και ως εκ τούτου μπαίνει άμεσα στο… παιχνίδι για την ενίσχυση της ομάδας τον Γενάρη.

Αναμένεται να έχει συνεχείς συσκέψεις τόσο με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς που είναι ο άμεσος συνεργάτης του, όσο και με τον Γκουστάβο Πογέτ. Είναι άλλωστε δεδομένο πως και ο Ντε Μπαρτόλο έχει κατά νου κάποιες περιπτώσεις που μπορεί να είναι ενδιαφέρουσες.

Βεβαίως τον τελευταίο λόγο σε οποιαδήποτε κίνηση θα έχει ο Πογέτ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός ασχολείται με την μεταγραφές και μάλιστα έχει αναλάβει και ο ίδιος πολλές πρωτοβουλίες. Άλλωστε η πρώτη προτεραιότητα είναι ένας παίκτης που έχει εντοπίσει ο Πογέτ, αλλά η περίπτωση του είναι δύσκολη.

Όπως και να έχει, πλέον υπάρχει στην ΑΕΚ και τρίτος… πόλος στην μεταγραφική αναζήτηση. Κάτι που μόνο καλό μπορεί να κάνει στην Ένωση, τουλάχιστον ως προς την διαδικασία εντοπισμού του ποδοσφαιριστή που ταιριάζει σ’ αυτό που ψάχνει η ομάδα στην αγορά.

Και που καταρχήν είναι ένας γρήγορος επιθετικός που να μπορεί να παίξει και στα άκρα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ