ΑΕΚ

Μπάγεβιτς: "Η πρόκριση για την ΑΕΚ χάθηκε στο πρώτο ματς"

Μπάγεβιτς: "Η πρόκριση για την ΑΕΚ χάθηκε στο πρώτο ματς"
INTIME SPORTS

Ο Ντουσαν Μπάγεβιτς δήλωσε σε ΜΜΕ της πατρίδας του πως η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο ματς του "Καραϊσκάκης" και πως εκεί χάθηκε η πρόκριση από τη στιγμή που δεν πήρε τη νίκη.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα "novosti.rs" ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Ουσιαστικά η πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι, όταν είχαμε προηγηθεί με 1-0 και ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό, αλλά το παιχνίδι τελείωσε 1-1.

Το κακό για εμάς δεν ήταν ότι χάσαμε, αλλά το γεγονός πως το παιχνίδι διεκόπη. Δεν έχει σημασία αν το γκολ σημειώθηκε με το χέρι ή όχι. Θα τιμωρηθούμε κατά πάσα πιθανότητα με αφαίρεση βαθμών και θα παίξουμε πολλά παιχνίδια χωρίς να έχουμε τη στήριξη των οπαδών μας.

Κατά τα άλλα, η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή και ήρθε πολύς κόσμος να μας δει μετά από αρκετό καιρό, επειδή πλέον παίζουμε στη Β' Εθνική. Δυστυχώς, η γιορτή αυτή τελείωσε με τον τρόπο αυτό και πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον".

Αναφορικά με την ποινή αφαίρεσης βαθμών που ενδέχεται να επιβληθεί στην ΑΕΚ για τη διακοπή του αγώνα με τον Ολυμπιακό που προκάλεσαν οι οπαδοί της, ο νυν επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος των "κιτρινόμαυρων" είπε:

"Στα πλέι οφ, εκείνο που μετράει είναι οι βαθμοί, αλλά η διαφορά θα μειωθεί. Τι μπορώ να πω. Είμαστε δυσαρεστημένοι και θεωρούμε πως χάσαμε άδικα, αλλά η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ