ΑΕΚ

Μοσχονάς: "Στην πρώτη θέση των πλέι οφ"

Μοσχονάς: "Στην πρώτη θέση των πλέι οφ"
INTIME SPORTS

Στόχος της ΑΕΚ είναι η πρώτη θέση στα πλέι οφ, σύμφωνα με τον γκολκίπερ της Ένωσης, Θοδωρή Μοσχονά. Τι είπε για το οικονομικό πρόβλημα

Ο Θοδωρής Μοσχονάς μπορεί να μην έχει αγωνιστεί ακόμη σε επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ, ωστόσο με δηλώσεις του στην κάμερα της "NOVA" τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι η πρώτη θέση των πλέι οφ.

Επίσης, ο νεαρός τερματοφύλακας μίλησε και για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Για τη θέση όπου βρίσκεται η ομάδα του είπε: ' Η βαθμολογική μας συγκομιδή ήταν πολύ κακή στον β’ γύρο κι αυτό οφείλεται σε συνδυασμό από λόγους. Είχαμε καλή εικόνα σε κάποια παιχνίδια που άξιζε να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας.

Οι απουσίες ήταν ένας επιπλέον λόγος, η τύχη επίσης παίζει το ρόλο της και η κακή αγωνιστική συμπεριφορά βέβαια σε ορισμένα ματς. Γι' αυτό είχαμε αυτή τη συγκομιδή.

Τώρα όμως θα πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, ώστε να βλέπουμε τι καλύτερο μπορούμε να διεκδικήσουμε κι αν με την καλή μας αγωνιστική συμπεριφορά είναι να φτάσουμε στην πρώτη θέση των πλέϊ οφ, ας φτάσουμε".

Για τα οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ: " Από την αρχή της χρονιάς λέμε ότι υπάρχει πρόβλημα, αλλά εμείς οφείλουμε να έχουμε την αγωνιστική συμπεριφορά που πρέπει σε κάθε παιχνίδι. Συνήθως λέμε ότι όταν μπαίνει ένας παίκτης στον αγωνιστικό χώρο ξεχνάει τα πάντα, αλλά ίσως κάποιες φορές και να μη συνέβη.

Το ποδόσφαιρο όμως έτσι είναι. Είναι παιχνίδι. Μπαίνεις για να το χαρείς. Γι' αυτό ξεχνάς τα πάντα. Γιατί θέλεις να παίξεις ποδόσφαιρο. Επειδή η αγάπη σου για το ποδόσφαιρο είναι αυτή που σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ