ΑΕΚ

Μόνιμη απειλή ο Αραούχο!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σέρχιο Αραούχο ήταν μονίμως μια απειλή για την άμυνα του Πανιωνίου, που την αναστάτωσε αρκετές φορές όσο αγωνίστηκε και η αντικατάστασή του άλλαξε τις ισορροπίες.

Ο Σέρχιο Αραούχο ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, πιστεύοντας ο Μανόλο Χιμένεθ ότι θα μπορούσε να προσφέρει πολλά περισσότερα απ’ τους άλλους επιθετικούς που είχε στο πάγκο του.

Ο Ισπανός τεχνικός δικαιώθηκε απόλυτα μέσα στην πορεία του παιχνιδιού, αφού ο "Ελ Τσίνο" έκανε άνω κάτω την άμυνα του Πανιωνίου, όσο αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης και έδειξε ότι ήθελε ταχύτητα στο παιχνίδι.

Ζήταγε αρκετές φορές την μπάλα, έκανε κινήσεις για να την πάρει, ενώ ταλαιπώρησε σε πολλές φάσεις τα ψηλά κορμιά των Ρισβάνη και Οικονόμου. Μάλιστα, στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία που βρέθηκε σε σημείο βολής, σκόραρε με ένα πανέμορφο τέρμα που δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο γκολκίπερ.

Επίσης, στ’ ότι η ΑΕΚ έπνιξε και έκλεισε στην εστία της την ομάδα της Νέας Σμύρνης στο πρώτο ημίχρονο, οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό στον Αραούχο, που με το απίστευτο πρέσινγκ που άσκησε στην αντίπαλη άμυνα, αλλά και σε αρκετές περιπτώσεις σε όλο το μισό του γήπεδο, δυσκόλεψε τους αντιπάλους να κρατήσουν μπάλα και να κάνουν ορθολογική επίθεση.

Ο Αργεντινός ήταν μια μόνιμη απειλή προς τους αμυντικούς του Πανιωνίου, που απ’ ότι έδειξαν δεν μπόρεσαν στιγμή να τον κλείσουν, ώστε να τον περιορίσουν, με την αντικατάσταση του να αποδεικνύεται λανθασμένη απ’ τον Μανόλο Χιμένεθ, αλλάζοντας έτσι τις ισορροπίες του παιχνιδιού και δίνοντας χώρο στους παίκτες των "κυανέρυθρων".

Photo Credits: Eurokinissi

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ