ΑΕΚ

Μίλησαν για τα μεταγραφικά Μελισσανίδης - Λυμπερόπουλος

Μίλησαν για τα μεταγραφικά Μελισσανίδης - Λυμπερόπουλος
INTIME SPORTS

Το φιλικό με την Νίκη Βόλου έδειξε πως η ΑΕΚ χρειάζεται ενίσχυση και γι' αυτό το λόγο μίλησαν ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Κλείνει ο Ντακόλ, έκανε ατομικό ο Τσιρίλο.

Η ΑΕΚ έδωσε το τελευταίο της φιλικό προετοιμασίας στο Πήλιο με τη Νίκη Βόλου και δεν άφησε καλές εντυπώσεις στον κόσμο, ο οποίος περιμένει να δει ομάδα επιπέδου που δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στο να ανέβει κατηγορία.

Στο Βόλο βρέθηκε την Κυριακή που μας πέρασε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος είδε ότι η Ένωση χρειάζεται ενίσχυση και γι αυτόν τον λόγο έδωσε και το πράσινο φως για τη μεταγραφή του Μπρούνο Τσιρίλο, ενώ το ματς παρακολούθησε και ο Νίκος Λυμπερόπουλος που είχε προαναγγείλει κάποιες μεταγραφές κατά την άφιξη του στα Χάνια.

Αυτός ήταν και ο λόγος της συνάντησης του Νίκου Λυμπερόπουλο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, καθώς οι δύο άνδρες συζήτησαν χθες αρκετές ώρες για την εικόνα της ΑΕΚ και αποφασίστηκε από κοινού να γίνουν ακόμα 2-3 μεταγραφές, έτσι ώστε να ενισχυθεί η ομάδα.

Μεταγραφές οι οποίες μάλιστα αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός της εβδομάδας έτσι ώστε ο Τραϊανός Δέλλας να έχει χρόνο να δουλέψει μαζί τους και να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Κλείνει ο Ντακόλ

Κίνηση ματ αναμένεται να κάνει η Ένωση, καθώς επιθυμία των Κιτρινόμαυρων είναι να εντάξουν στο δυναμικό του τον Αλεξάντερ Ντακόλ, ενώ παράλληλα θα κινηθούν για το «2 σε 1» από την Καλλιθέα με την απόκτηση και του Αμπλαγιέ Γιάρε Φαγέ.

Όσον αφορά τον πρώτο, ο βραζιλιάνος επιθετικός διαρρέει στο περιβάλλον του ότι κατά 99% θα αγωνίζεται στην Ένωση, με τις δύο πλευρές πάντως να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και το θέμα του να τελειώνει τις επόμενες ώρες.

Ο Ντακόλ προορίζεται ως δεύτερος επιθετικός αλλά και ως αντικαταστάτης του Ιβάν Μπρέσβιτς σε περίπτωση που ο Κροάτης απουσιάζει από κάποιο ματς. Σχετικά με το Φαγέ, η περίπτωση του συζητιέται παράλληλα με αυτή του Βραζιλιάνου, καθώς στη Ένωση επιθυμούν την απόκτηση ενός ακόμα αμυντικού χαφ, αφού όπως φαίνεται ο Νίκος Γεωργέας θα αγωνίζεται ως δεξί μπακ.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να τελειώσουν τα θέματα και η ΑΕΚ να τους αποκτήσει και τους δύο.

Ατομικό ο Τσιρίλο

Ο Μπρούνο Τσιρίλο επέστρεψε στην Ένωση μετά από 6 χρόνια και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που τελικά κατάφερε να κάνει το «όνειρο του πραγματικότητα», όπως τόνισε και ο ίδιος.

Μάλιστα, ο ιταλός κεντρικός αμυντικός δεν έχασε χρόνο και μετά τις εργομετρικές εξετάσεις χθες (26/8) το πρωί βρέθηκε στο γήπεδο του Διονύσιου και υπο τις οδηγίες του Νίκου Πανταζή ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για περίπου δύο ώρες.

Ο Τσιρίλο έχει χάσει σχεδόν ολόκληρη την προετοιμασία και θα πρέπει να «τρέξει» για να προλάβει τους υπόλοιπους, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά. Ο Μπρούνο θα συνεχίσει το ατομικό με τον Πανταζή μέχρις ότου οι Κιτρινόμαυροι επιστρέψουν στις προπονήσεις και ο ίδιος ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ