ΑΕΚ

Μια στροφή πριν το φινάλε

Μια στροφή πριν το φινάλε
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ φιλοξενείται σήμερα (16.00/sport24) από τον Ερμή Ζωνιανών στο γήπεδο του Γάλλου στην Κρήτη, μια αγωνιστική πριν το τέλος του… μαρτυρίου που ονομάζεται Γ’ Εθνική.

Ο εφιάλτης της Ένωσης που ονομάζεται Γ’ Εθνική έχει φτάσει ουσιαστικά στο τέλος του, με την ομάδα να δίνει σήμερα στο Ρέθυμνο το τελευταίο της εκτός έδρας ματς κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών.

Μετά τη δύσκολη νίκη με ανατροπή κόντρα στον Περαμαϊκό οι Κιτρινόμαυροι καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Ερμή Ζωνιανών, ο οποίος καίγεται για βαθμούς ώστε να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει σκοπό για ακόμα έναν αγώνα να δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, χρησιμοποιώντας παράλληλα αρκετούς έμπειρους στη βασική 11άδα της Ένωσης, καθώς αυτή τη φορά στην αποστολή βρίσκονται κανονικά οι Γεωργέας και Τσιρίλο που είχαν μείνει εκτός στο ματς στο Πέραμα.

Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι ο Κολοσσός έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του, καθώς δεν πραγματοποίησε καμία δοκιμή στις δύο ημέρες που προετοίμασε τους παίκτες του για το ματς με τον Ερμή Ζωνιανών.

Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι ότι για ακόμα μια φορά θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά μέχρι στιγμής.

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Τραϊανός Δέλλας για την αποστολή του αγώνα: Αργυρίου, Βούρας, Ντούνης, Γεωργέας, Γροντής, Τσιρίλο, Μούργκα, Ράμα, Κέζος, Κάτσικας, Παληαρούτας, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Τζανετόπουλος, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας και Τσούπρος.

Καταλήγοντας αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Νέα τηλεόραση της Κρήτης, καθώς και διαδικτυακά από την ιστοσελίδα neatv.gr, ενώ τη ροή του μπορείτε να παρακολουθήσετε από το www.sport24.gr.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ