ΑΕΚ

"Μην μπερδεύεστε με τις θέσεις"

"Μην μπερδεύεστε με τις θέσεις"

Ασκήσεις τακτικής για δεύτερη συνεχόμενη μέρα περιελάμβανε το πρόγραμμα της ΑΕΚ, αυτή την φορά με ανάπτυξη από τα πλάγια και πίεση αντιπάλου. Δείτε VIDEOS.

Μεγάλο βάρος στην ανάπτυξη από τις πλευρές έδωσε ο Τραιανός Δέλλας για δέυτερη συνεχόμενη μέρα. Ουσιαστικά έγινε ένα εσωτερικό διπλό και κάθε φορά έπαιζε μόνη της η κάθε πλευρά της κάθε ομάδας με τον τεχνικό του δικεφάλου να διακόπτει για να δίνει τις σωστές θέσεις που πρέπει να έχουν οι παίκτες και να μην κολλάνε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: Βαγγέλης Κατσαΐτης

Το μπέρδεμα των παικτών έφερε και την έκρηξη του Τράι: "μην κολλάτε με τις θέσεις σας. Δεν σημαίνει πως επειδή παίζω 10αρι δεν θα γυρίσω να βοηθήσω στην ανάπτυξη. Ο Ντακόλ για παράδειγμα θα αναγκαστεί να γίνει και 6αρι προκειμένου να ελευθερώσει θέσεις στην ανάπτυξη".

Η δυσκολία που έβγαινε κάποιες φορές στην άσκηση προκαλούσε το ίδιο σχόλιο του Τράι: "χθες ήταν εύκολα, αλλά σήμερα με αντιπάλους δυσκολεύεστε. Βάλτε το μυαλό να δουλέψει".

Ουσιαστικά ο Δέλλας ήθελε να περάσει προς τους παίκτες του πως σε μια ανάπτυξη της ομάδας, όλοι οι παίκτες που εμπλέκονται στις φάση θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους να βοηθήσουν τον συμπαίκτη τους ανεξάρτητα από την θέση που καλύπτουν.

Δείτε VIDEOS από τις ασκήσεις τακτικής της ΑΕΚ:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ