ΑΕΚ

Μετρημένες επιλογές για Μοράις

Μετρημένες επιλογές για Μοράις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι μαζεμένοι τελευταίοι τραυματισμοί της ΑΕΚ βάζουν δύσκολα στον Ζοζέ Μοράις που βλέπει τις επιλογές του μετρημένες. Επιστρέφει το δίδυμο Κολοβέτσιος - Λαμπρόπουλος στο κέντρο της άμυνας, δύσκολα θα προλάβει ο Βάργκας.

Μπορεί να μη γνωρίζει ακόμη τον αντίπαλό του για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά τα προβλήματα είναι εκεί και του δυσκολεύουν τη ζωή. Ανεξάρτητα του εάν θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (20/11, 19:30) για την 11η αγωνιστική (σε περίπτωση που τελικά έχουμε σέντρα) ή τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ σε φιλική αναμέτρηση το Σάββατο (19/11, 15:00), ο Πορτογάλος τεχνικός της Ένωσης, Ζοζέ Μοράις, βλέπει το ιατρικό δελτίο μακρύ και τις επιλογές του μετρημένες.

Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και η επιστροφή του υπολογίζεται σε περίπου 20 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα παραταχθεί με το δίδυμο Κολοβέτσιος - Λαμπρόπουλος στο κέντρο της άμυνας.

Όπως παρατάχθηκε και στην Τούμπα δηλαδή, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όταν τότε ο Τσιγκρίνσκι είχε μείνει εκτός τελευταία στιγμή λόγω γαστρεντερίτιδας. Υπενθυμίζεται ότι εκτός είναι εδώ και καιρό και ο Τζόλεον Λέσκοτ με τον Άγγλο αμυντικό να συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Στο ιατρικό δελτίο του Ζοζέ Μοράις βρίσκεται και το όνομα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Κι αυτός υπέστη θλάση (δευτέρου βαθμού) και η επιστροφή του υπολογίζεται για το... 2017.

Ο Ρόναλντ Βάργκας ήταν το τελευταίο "θύμα" τραυματισμού στα Σπάτα, καθώς υπέστη κάκωση, ωστόσο η τελική διάγνωση κι έως εκ τούτου ασφαλής εκτίμηση του χρόνου απουσίας του θα γίνει την Τετάρτη με την υποβολή του σε απεικονιστικό έλεγχο. Το πιθανότερο είναι να μην προλάβει. Τραυματίας είναι και ο Ουρουγουανός αριστερός μπακ, Χουάν Μανουέλ Ντίας, ο οποίος πάσχει από οσφυαλγία ωστόσο δε λογίζεται ως πρώτη επιλογή, αλλά ως αναπληρωματικός του Ντίντακ.

Αμφίβολος είναι και ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει εντελώς τις ενοχλήσεις που και δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι έτοιμος, αλλά ακόμη κι αν προσεγγίσει ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας δεν είναι σίγουρο ότι ο Μοράις θα τον ξεκινήσει.

Έτσι, ο καταρτισμός της αρχικής ενδεκάδας από τον Ζοζέ Μοράις βασίζεται σε μετρημένες επιλογές. Αν και είναι νωρίς να μιλήσει κανείς για καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας, ως πρώτη επιλογή φαντάζει η επιστροφή του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο κέντρο της άμυνας, αλλά και του Αραβίδη στα "φτερά", ενώ ο Βαγγέλης Πλατέλλας αναμένεται να συμπεριληφθεί εκ νέου στην αποστολή.

Photo credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ