ΑΕΚ

Μετά τον Ντακόλ, εκτός και ο Αραβίδης

Μετά τον Ντακόλ, εκτός και ο Αραβίδης
INTIME SPORTS

Μετά τον τραυματισμό του Άλεξ Ντακόλ που θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για περίπου δύο εβδομάδες, στις απουσίες προστίθεται και ο Χρήστος Αραβίδης.

Στη χθεσινή προπόνηση, ο επιθετικός της ΑΕΚ, Χρήστος Αραβίδης, αποχώρησε λόγω ενόχλησης στον αριστερό δικέφαλο και σήμερα θα εκτιμηθεί το μέγεθος της «ζημιάς».

Ο Τραϊανός Δέλλας περιμένει να μάθει τα νέα για τον τραυματισμό του Αραβίδη για να καταστρώσει αναλόγως τα πλάνα του για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Επισκοπή στο ΟΑΚΑ.

Οι πρώτες εκτιμήσεις δεν κάνουν λόγο για κάτι σοβαρό, ωστόσο σήμερα θα ξεκαθαρίσει το τοπία γύρω από τη συμμετοχή του στο Κυριακάτικο ματς, την ίδια ώρα που ο Δέλλας αναζητεί λύσεις στην επίθεση.

Με δεδομένη την απουσία του Βραζιλιάνου και την πιθανή απουσία του Αραβίδη, που ακόμα και να ξεπεράσει τον τραυματισμό του θα μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους, ο Κολοσσός πρέπει να αναδιοργανώσει τα πλάνα του.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι να ξεκινήσει ο Μπρέσεβιτς στην κορυφή της επίθεσης, ενώ δεν αποκλείεται τη θέση του να πάρει και ο Ντούνης, που έχει δοκιμαστεί σε αυτή τη θέση.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή προπόνηση, με τον τεχνικό του Δικεφάλου να κάνει μια πρώτη δοκιμή ενόψει της αναμέτρησης με την Επισκοπή.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ