ΑΕΚ

Μετά από 6 μήνες ο Γκούντγιονσεν μπήκε σε αποστολή!

Μετά από 6 μήνες ο Γκούντγιονσεν μπήκε σε αποστολή!
INTIME SPORTS

Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν δήλωσε πανέτοιμος, το ιατρικό τιμ άναψε το πράσινο φως και ο Νίκος Κωστένογλου τον συμπεριέλαβε στην 19αδα για την Θεσσαλονίκη. Ποιες οι απουσίες

Οι απουσίες αρκετές, οι αναποδιές τις τελευταίας στιγμής δεν έλειψαν αλλά ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει ένα λόγο για να χαμογελάσει ενόψει του αγώνα με την Δόξα Δράμας. Ο Ισλανδός σταρ του δικεφάλου, μετά από έξι μήνες και έξι μέρες, βρίσκεται στη διάθεση της ΑΕΚ σε μια σημαντική χρονικά στιγμή, λίγο πριν την έναρξη των πλέι οφ.

Μετά και από το τετ α τετ που είχαν Γκούντι και Κωστένογλου, ο επιθετικός της Ένωσης, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

'Όσον αφορά την υπόλοιπη αποστολή, την 19αδα συμπληρώνουν οι: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μανωλάς, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Τσίτας, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γκούντγιονσεν, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου, Κλωναρίδης, Φούντας.

Ο Τραϊανός Δέλλας, ο Αντώνης Ρίκκα, ο Γιάννης Κοντοές και ο Δημήτρης Σιαλμάς έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.

Μάλιστα, στο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, δεν προπονήθηκε προληπτικά λόγω ίωσης ο Βίκτωρ Κλωναρίδης και η συμμετοχή του θα κριθεί μέχρι και λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ