ΑΕΚ

Μετά τη γιορτή, το εργοτάξιο στη Νέα Φιλαδέλφεια

ΕΡΓΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN)
ΕΡΓΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN) EUROKINISSI SPORTS

Η… ιστορία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ αρχίζει ουσιαστικά να γράφεται από σήμερα (28/07), καθώς αρχίζουν οι εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μπορεί η χθεσινή (27/07) ημέρα να ήταν ιστορική για την ΑΕΚ. Ωστόσο στην πραγματικότητα η ιστορία της κατασκευής του νέου γηπέδου, αρχίζει να γράφεται από σήμερα (28/07). Διότι χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια είχε αγιασμό, είχε παρατεταγμένα φορτηγά, μπουλντόζες και μηχανήματα, όμως ήταν μόνο γιορτή. Γιορτή που κράτησε κόσμο στο οικόπεδο της ΑΕΚ μέχρι και αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Όμως η δουλειά αρχίζει σήμερα. Σύμφωνα με το πλάνο που έχει εκπονηθεί, το πρώτο βήμα είναι να μετατραπεί το οικόπεδο σ' ένα κανονικό εργοτάξιο. Ήτοι, να μπει η περίφραξη, να γίνουν όλες οι απαραίτητες χωματουργικές εργασίες και διαμορφωθεί κατάλληλα ο χώρος, για να ξεκινήσει το… κτίσιμο.

Στο πλάνο του πρότζεκτ, το πρώτο βήμα είναι τα έργα αντιστήριξης, τα οποία επίσης αναμένεται να αρχίσουν άμεσα. Ακόμα και το Σάββατο (29/07). Το δεδομένο είναι πως από σήμερα, το οικόπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα αλλάξει μορφή και εικόνα. Θα μετατραπεί σ’ ένα κανονικά εργοτάξιο, με τις εργασίες σε… φουλ ρυθμούς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ