ΑΕΚ

Μέσα Μανωλάς και Μάκος

Μέσα Μανωλάς και Μάκος
Μάκος Μανωλάς INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ με τον Νίκο Κωστένογλου να βλέπει τους Μανωλά, Μάκο και Δέλλα να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα. 22 παίκτες πήρε στην αποστολή.

Από την αρχή της εβδομάδας, ο τεχνικός της ΑΕΚ αντιμετώπιζε προβλήματα τόσο με τον Δέλλα, όσο και με τον Μάκο. Μέχρι χθες όλα ήταν πιθανά για τη συμμετοχή των δύο παικτών, ενώ στην προπόνηση της Τετάρτης προστέθηκε στους πονοκέφαλους και ο τραυματισμός του Μανωλά.

Τελικά σήμερα όλοι ξεπέρασαν το πρόβλημα τους και δήλωσαν παρών για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εκτός σχεδίων του Νίκου Κωστένογλου, έμειναν οι Λαγός (έκανε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας) και οι Γεωργέας, Εγγλέζου, Μπουγαΐδης που έκαναν ατομικό υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά, με τον τεχνικό της Ένωσης να ανακοινώνει τους 22 παίκτες της αποστολής.

Αναλυτικά: Αραμπατζής, Κωνσταντόπουλος, Μοσχονάς, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Βάργκας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης, Φούντας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ