ΑΕΚ

Μέσα στην εβδομάδα για Κρισάντους

Μέσα στην εβδομάδα για Κρισάντους

Στην ΑΕΚ δεν βιάζονται για την απόκτηση επιθετικού και θα περιμένουν μέχρι ο 24χρονος Νιγηριανός να αποκτήσει και τυπικά την ελευθέρας του από την Σίβασπορ για να προχωρήσουν σε συζητήσεις.

Στην κορυφή των υπεύθυνων της ΑΕΚ βρίσκεται ο Μακόλεϊ Κρισάντους, τον οποίο γνωρίζει αρκετά καλά ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς από την συνύπαρξη τους στην Λας Πάλμας και θεωρεί ότι συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που ψάχνει η Ένωση για την επιθετική ενίσχυση της.

Ο 24χρονος Νιγηριανός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Σίβασπορ, ωστόσο περιμένει μέσα στην εβδομάδα την ελευθέρας του για να μπορέσει να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει, την ίδια στιγμή που οι Κιτρινόμαυροι ετοιμάζουν την κίνηση τους.

Ο Κρισάντους είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από την τουρκική ομάδα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της με δηλώσεις του στην Fanatik, λέγοντας ότι «Χωρίζουν οι δρόμοι μας με τον Κρισάντους», και στην ΑΕΚ περιμένουν τα... τυπικά του διαζυγίου για προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση.

Πάντως στην Ένωση έχουν κι άλλες περιπτώσεις στο μυαλό τους, με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να εξετάζει κι άλλους ποδοσφαιριστές για την συγκεκριμένη θέση, θέλοντας να είναι έτοιμος σε κάθε ενδεχόμενο.

πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ