ΑΕΚ

"Μένει τώρα ο Χιμένεθ, αλλά...."

"Μένει τώρα ο Χιμένεθ, αλλά...."
Χιμένεθ Αδαμίδης INTIME SPORTS

Με δηλώσεις του ο μάνατζερ του Μανόλο Χιμένεθ ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του δεν έχει σκοπό να φύγει από την ΑΕΚ τώρα, όμως το καλοκαίρι θα πρέπει να αλλάξουν πολλά για να παραμείνει. "Δεν εγκαταλείπω στα δύσκολα", είπε ο Χιμένεθ στον Αδαμίδη.

Η ήττα από τον Άρη με 2-1 έφερε μουρμούρες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ και ένα δημοσίευμα της AS, που ήθελε τον μάνατζερ του Χιμένεθ να ψάχνει πρόταση από την Ισπανία.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα Goal News, ο μάνατζερ του Χιμένεθ επιβεβαίωσε πως υπάρχουν προτάσεις για τον πελάτη του, όμως ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει από την ομάδα τώρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αλβάρο Τόρες:

"Ο Μανόλο θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Η δουλειά μου εμένα ως εκπροσώπου του είναι να διασφαλίσω το μέλλον του. Πάντα πρέπει να κοιτάς μπροστά. Ο Μανόλο έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες και εμένα η δουλειά μου είναι να κάνω το καλύτερο για τον πελάτη μου γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

Ο Μανόλο ήθελε να μείνει και στην Σεβίλλη, είχε συμβόλαιο, όμως τελικά η συνεργασία έληξε έπειτα από επιθυμία της διοίκησης. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Ο Μανόλο θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ, έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και δεν πρόκειται να φύγει τώρα. Βεβαίως για να συνεχίσει και τη νέα χρονιά θέλει να ξέρει τι συνθήκες θα επικρατούν και κατά πόσο θα έχει τα εχέγγυα για να μπορέσει να φτιάξει μια καλή ομάδα.

Θέλει να ξέρει αν θα μπορεί να δουλέψει σωστά και να κάνει την ομάδα ανταγωνιστική. Θέλει να ξέρει αν οι ιδιοκτήτες του συλλόγου έχουν τις ίδιες φιλοδοξίες με τον ίδιο. Για αυτό και θα συζητήσει μαζί τους. Πάντως τώρα που μιλάμε δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει την ομάδα"

"Δεν εγκαταλείπω το καράβι"

Όπως αναφέρει η Ωρα των σπορ, ο Χιμένεθ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σταυρο Αδαμίδη, στον οποίο εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν, βάζοντας τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να σκέφτεται ακόμα και την παραίτηση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ