ΑΕΚ

Μελισσανίδης: "Όλος ο κόσμος θέλει το γήπεδο"

Μελισσανίδης: "Όλος ο κόσμος θέλει το γήπεδο"

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το παρών στην κοπή πίτας των παλαίμαχων της Ένωσης, εκφράζοντας παράλληλα την άποψη του όσον αφορά στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Στην κοπή της πίτας των παλαιμάχων της ΑΕΚ, δέσποζε η παρουσία του ισχυρού άνδρα της Ένωσης, Δημήτρη Μελισσανίδη, που έστειλε το δικό του μήνυμα για το γήπεδο.

"Όλος ο κόσμος θέλει το γήπεδο, δεν πρέπει να συγκοινωνεί με το μυαλό του, όποιος δεν θέλει το γήπεδο σ’ αυτή την περιοχή. Αυτό ήταν το κεντρικό σύνθημα και σήμερα. Για μένα είναι μεγάλη χαρά να βρίσκομαι ανάμεσα στη ζωντανή ιστορία της ΑΕΚ", τόνισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Μπάγεβιτς: "Μυστήριος ο δήμος της Φιλαδέλφειας"

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, ενώ στο περιθώριο της εκδήλωσης τόνισε σε ομιλία του ότι ο δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας έχει μυστήρια συμπεριφορά απέναντι στην ΑΕΚ

"Ήταν ωραία όπως κάθε χρόνο. Το 2015 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για εμάς. Να γυρίσουμε στη σουπερλίγκα και εύχομαι να προχωρήσουμε και το γήπεδο και το γήπεδο μας.

Να αλλάξει συμπεριφορά απέναντι μας ο Δήμος, γιατί η συμπεριφορά απέναντι στην ΑΕΚ μυστήρια. Η Νέα Φιλαδέλφεια ήταν και είναι γνωστή από την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ την έκανε γνωστή σ” όλο τον κόσμο, πιστεύω πως ο κόσμος μας θα είναι δίπλα μας για να πετύχουμε τους αγωνιστικούς στόχους και να προχωρήσουμε για το γήπεδο."

Πηγή: ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ