ΑΕΚ

"Μείνε μέχρι το καλοκαίρι και βλέπουμε"

"Μείνε μέχρι το καλοκαίρι και βλέπουμε"
Μπουγαΐδης INTIME SPORTS

Ξαφνικό πρόβλημα με Μαυρουδή Μπουγαΐδη καθώς ζήτησε να αποδεχτεί πρόταση της Πάρμα η ΑΕΚ. Αρνητική η ΠΑΕ στις... 200.000 ευρώ, συναντήθηκε με τον παίκτη και συζήτησαν ακόμα και την αύξηση στο συμβόλαιο του. Προς λύση του θέματος οι δύο πλευρές

Πρόταση της Πάρμα για την απόκτηση του Μαυρουδή Μπουγαΐδη, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, με την διοίκηση να την απορρίπτει. Η επιμονή όμως τον Ιταλών, έβαλε "φωτιά" στον νεαρό αμυντικό που ζήτησε από την Ένωση να αποδεχτεί την πρόταση και να φύγει.

Για τον λόγο αυτό, το πρωί της (Τρίτης 29/1), ο διεθνής αμυντικός του δικεφάλου συνοδεία του εκπροσώπου του, Θεόφιλου Καρασαβίδη, βρέθηκαν στα Σπάτα για να συζητήσουν με τους Δημητρέλο και Μπρουσιανό το ενδιαφέρον της Πάρμα.

Δανεικός και αγορά το καλοκαίρι με 200 χιλ.

Συγκεκριμένα η πρόταση της Ιταλικής ομάδας για την απόκτηση του παίκτη ήταν με την μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι αντί του ποσού των 200.000 ευρώ, με την ΑΕΚ να την απορρίπτει κατευθείαν.

Η πρόταση θεωρήθηκε αστεία από τους "κιτρινόμαυρους", ειδικά από την στιγμή που ο Μπουγαϊδης είναι βασικός και αναντικατάστατος πλέον στην ομάδα. Από την άλλη, ο ίδιος εμφανίστηκε έτοιμος να μετακομίσει στην Ιταλία και μάλιστα ζήτησε από τους διοικούντες της ΠΑΕ να βρουν λύση ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Ο τρόπος ορισμένων στο τεχνικό τιμ τον "χάλασε"

Πίσω από την όλη αντίδραση του παίκτη, δεν κρύβεται μόνο η προοπτική να παίξει σε ομάδα του Καμπιονάτο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει ξεχάσει τον τρόπο που του φέρθηκαν οι άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου το διάστημα πριν τα Χριστούγεννα, που βρισκόταν μεταξύ εξέδρας και δεύτερης ομάδας.

Η διοίκηση έκανε ξεκάθαρο στον Μπουγαϊδη ότι δεν θα τον αφήσουν να φύγει μέχρι το καλοκαίρι, όμως από την στιγμή που θέλει να παίξει στο εξωτερικό, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να αποδεχτούν την πρόταση πώλησης από την Πάρμα, με τον όρο να μείνει ως το καλοκαίρι στην ΑΕΚ με την μορφή δανεισμού, ώστε να την βοηθήσει μέχρι το τέλος της εφετινής χρονιάς.

Πάντως οι οι ιθύνοντες της ΠΑΕ, αναγνώρισαν σε πολλά που υποστήριξε ο Μαυρουδής πως έχει δίκιο και του υποσχέθηκαν μάλιστα ότι θα γίνουν άμεσα συζητήσεις ώστε να γίνει αύξηση στο συμβόλαιο του. Οι δύο πλευρές φάνηκαν να βρίσκουν ένα κώδικα επικοινωνίας και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξει νέα συνάντηση για να δουν και τις τελικές προθέσεις της Πάρμα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ