ΑΕΚ

Με Αραβίδη σε πρώτο πλάνο

Με Αραβίδη σε πρώτο πλάνο
INTIME SPORTS

Επιστρέφει από την τιμωρία της μίας αγωνιστικής ο 27χρονος επιθετικός και παίρνει θέση στην κορυφή της επίθεσης, έτοιμος να βοηθήσει με το πάθος και τη μαχητικότητά του.

Η απουσία του Αραβίδη από το ματς κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης λόγω τιμωρίας και ο χαμηλός βαθμός ετοιμότητας του Ιβάν Μπρέσεβιτς ανάγκασαν τον Τραϊανό Δέλλα να χρησιμοποιήσει στην κορυφή της επίθεσης τον Ντακόλ, ο οποίος μάλιστα σκόραρε το πρώτο τέρμα της Ένωσης στο νικηφόρο για εκείνη 2-1.

Ωστόσο, η επιστροφή του Αραβίδη θα αλλάξει ξανά τα δεδομένα για το έκτος έδρας ματς της ερχόμενης Παρασκευής (18.00) απέναντι στα Χανιά. Μπορεί ακόμα να μην έχει πραγματοποιηθεί κάποια δοκιμή από τον Δέλλα στις προπονήσεις, κάτι που είναι πιθανό να συμβεί σήμερα, ωστόσο υπάρχουν ήδη οι πρώτες ενδείξεις.

Η τετράδα της άμυνας δεν θα αλλάξει, με τους Μπακάκη, Πεταυράκη, Λαμπρόπουλο και Κολοβέτσιο να διατηρούν τις θέσεις τους. Η απουσία του Ανάκογλου θα διατηρήσει τους Κορδέρο και Μάνταλο ως δλιδυμο στη μεσαία γραμμή ενώ ο Μπαρμπόσα θα παίξει ξανά ως 10άρι.

Μοναδικός φορ θα είναι ο Αραβίδης, με τους Πλατέλλα και Ντούνη να αγωνίζονται στα φτερά της επίθεσης στο κλασικό «4-2-3-1» του Δέλλα. Θέση στην 11αδα διεκδικεί και ο εξαιρετικός στα προηγούμενα ματς ως αλλαγή, Ντάρκο Ζόριτς.

Πολλά θα ξεκαθαρίσουν από τη στιγμή που ο Κολοσσός θα κάνει την πρώτη δοκιμή, ωστόσο αν συμβούν αλλαγές αυτές θα αφορούν την επίθεση και όχι την άμυνα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ