ΑΕΚ

Με 20 παίκτες η αποστολή για Παναιτωλικό

Με 20 παίκτες η αποστολή για Παναιτωλικό
Κωστένογλου INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Δείτε τους 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Νίκος Κωστένογλου.

Να μην αποπροσανατολιστούν από τη βαθμολογική θέση του Παναιτωλικού ζήτησε ο Νίκος Κωστένογλου από τους ποδοσφαιριστές του πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης ενόψει του αυριανού ματς στο ΟΑΚΑ (25/3, 17:15).

Ο Έλληνας τεχνικός τους έδειξε βίντεο με επιλεγμένες φάσεις από τους αγώνες του Παναιτωλικού με ΠΑΟΚ και Ξάνθη τονίζοντας τους παράλληλα ότι η ομάδα του Τάκη Λεμονή διαθέτει έμπειρους παίκτες οι οποίοι χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.

Στη συνέχεια ακολούθησε η προπόνηση και αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές της αποστολής.

Από αυτήν λείπουν οι τιμωρημένοι Νίκος Καράμπελας και Φαμπιάν Βάργκας, ο τραυματίας Τραϊανός Δέλλας και οι νεαροί Εγγλέζου και Μπουγαϊδης.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Αργυρίου, Λαγός, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης, Φούντας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ