ΑΕΚ

Με τους γνωστούς απόντες η ΑΕΚ

Με τους γνωστούς απόντες η ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ, με τους Ντακόλ, Μπακάκη και Σοϊλέδη να μην προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα.

Ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα με τους Ντακόλ, Μπακάκη και Σοϊλέδη να μην προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα. Απομακρύνονται πλέον οι πιθανότητες να προλάβει ο διεθνής ακραίος μπακ το ματς με την Ερμιονίδα.

Ο Αλεσάντρε Ντακόλ και ο Μιχάλης Μπακάκης ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Άρης Σοϊλέδης ακολούθησε το πρόγραμμα του στο γήπεδο. Η προπόνηση της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί στις 15:00

Ο διεθνής άσος της Ένωσης θα είναι η πρώτη φορά που θα απουσιάσει φέτος από την αρχική ενδεκάδα της ομάδας και στη σημερινή προπόνηση ο Τραϊανός Δέλλας δοκίμασε δύο παίκτες στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο "Κολοσσός" στο σημερινό δίτερμα δούλεψε πάνω σε ασκήσεις τακιτκής με ανακατεμένες ομάδες, με τον Γεωργέα να καλύπτει τη θέση του δεξιού μπακ στην μία και τον Σβάρνα στην άλλη.

Όπως όλα δείχνουν ο Φούλης μοιάζει η επικρατέστερη επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ως εναλλακτική λύση υπάρχει και ο Λαμπρόπουλος.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ