ΑΕΚ

Αποστολή με απουσίες και… νοήματα

Αποστολή με απουσίες και… νοήματα
INTIME SPORTS

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής επέστρεψε η αποστολή της ΑΕΚ από την Κόρινθο, αλλά τη Δευτέρα όχι μόνο υπήρχε κανονικά προπόνηση, αλλά ήταν και νωρίς το πρωί.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της Ένωσης άλλωστε, είναι μόλις σε δυο μέρες και περιθώρια χαλάρωσης δεν υπάρχουν. Μάλιστα ήδη ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε από σήμερα την αποστολή για το ματς με τον Απόλλωνα.

Οι απουσίες είναι και πάλι πολλές. Στο απουσιολόγιο του «Τράι» δίπλα στα ονόματα του Μάνταλου, του Μπακάκη και του Μπρέσεβιτς, ήρθαν να προστεθούν και αυτά του Ζόριτς και του Σαρρή. Οι δυο παίκτες επέστρεψαν τραυματίες από το ματς με την Παναχαϊκή και ο Δέλλας δεν μπορεί να τους υπολογίζει, τουλάχιστον για την Τετάρτη. Όπως επίσης δεν μπορεί να υπολογίζει και τους διεθνείς με την εθνική ελπίδων, Τζανετόπουλο και Γροντή.

Πάντως ο Δέλλας επανέφερε στην αποστολή για το ματς με τον Απόλλωνα και τον Βαγγέλη Πλατέλλα που ξεπέρασε το πρόβλημα στον ώμο, αλλά και τον Γιάκομπ Γιόχανσον ο οποίος πήρε ανάσες με την Παναχαϊκή. Δείγμα πως ο τεχνικός της ΑΕΚ θέλει να κυνηγήσει την επιστροφή στις νίκες στο παιχνίδι της Τετάρτης. Άλλωστε είναι δεδομένο, έστω και αν δεν έγινε κάποια τέτοια αναφορά στα αποδυτήρια στη σημερινή προπόνηση, πως ο Δέλλας περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του μια πολύ καλύτερη αγωνιστική εικόνα απ’ αυτή της Κορίνθου, στα τελευταία τρια ματς των πλέι οφ και της σεζόν.

Επίσης νόημα είχε και η επιλογή που έκανε ο τεχνικός της ΑΕΚ να διατηρήσει τον Φώτη Καραγκιολίδη στην αποστολή για το ματς με τον Απόλλωνα. Και πιθανότατα και στην βασική ενδεκάδα. Ο 28χρονος τερματοφύλακας, παρότι συνολικά έκανε καλή εμφάνιση στην Κόρινθο, ήταν σκασμένος από την λάθος εκτίμηση που έκανε στην φάση του γκολ της Παναχαϊκής, λόγω του άσχημου παιχνιδιού που έπαιξε ο αέρας. Και ο Δέλλας θέλει να τον στηρίξει.

Αναλυτικά η αποστολή για το παιχνίδι της Τετάρτης: Ανέστης, Καραγκιολίδης, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντούνης, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σβάρνας, Σοϊλέδης, Κορδέρο, Φαγέ, Ντακόλ, Μπαρμπόσα, Γιόχανσον, Κρισάντους.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ