ΑΕΚ

Με Μπαρμπόζα η αποστολή

Με Μπαρμπόζα η αποστολή
ΑΕΚ προπόνηση

Στο πλάνο του Ουρουγουανού τεχνικού της ΑΕΚ, Γκοστάβο Πογέτ, βρίσκεται ο Έλντερ Μπαρμπόζα που προπονήθηκε κανονικά και την Παρασκευή. Δείτε την αποστολή της Ένωσης.

Για τρίτη συνεχόμενη προπόνηση, ο Έλντερ Μπαρμπόζα ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Και με το γόνατο του να το αισθάνεται καλά. Γι αυτό και ο Γκουστάβο Πογέτ τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή για το αυριανό (13/2) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ενδεχομένως ο Ουρουγουανός τεχνικός να συμπεριλάβει τον Μπαρμπόζα ακόμα και στην βασική ενδεκάδα. Αλλά αυτό είναι κάτι που θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Άλλωστε ο Πογέτ πήρε 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή. Κάτι που σημαίνει πως ο ένας θα "κοπεί" την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Πογέτ για το ντέρμπι:

Ανέστης, Μπαρόχα, Μπακάκης, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Ζουκουλίνι, Σιμόες, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπουονανότε, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

Θα καταφέρει η Ένωση να σπάσει την παράδοση που την θέλει χωρίς νίκη στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, ή οι Ερυθρόλευκοι θα επεκτείνουν την κυριαρχία τους; ΟStoiximan.grπροσφέρει την αναμέτρηση ΑΕΚ-Ολυμπιακοςμε 0% γκανιότα. Περισσότερες από 150 αγορές γιαLiveστοιχηματισμοστην κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία."

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ