ΑΕΚ

Με απουσίες η ΑΕΚ κόντρα στην Κέρκυρα

Με απουσίες η ΑΕΚ κόντρα στην Κέρκυρα
INTIME SPORTS

Ο Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα, με τους Μπαρμπόσα, Κορδέρο, Ντακόλ και Κολοβέτσιο να παραμένουν εκτός αγωνιστικής δράσης.

Έναν ακόμα σημαντικό αγώνα για τον θεσμό του Κυπέλλου θα δώσει η ΑΕΚ, με τον Δέλλα να έχει να αντιμετωπίσει τέσσερα προβλήματα τραυματισμών, καθώς οι Μπαρμπόσα, Κορδέρο, Ντακόλ και Κολοβέτσιος δεν είναι έτοιμοι να αγωνιστούν.

Αντίθετα, ο Γιάννης Ανέστης που τραυματίστηκε στο ματς κόντρα στον Άλιμο προπονήθηκε κανονικά σήμερα και έτσι θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια της Ένωσης στην Κέρκυρα.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Φαγέ, με τον νεαρό Παναγιώτη Ντούνη να είναι ο δεύτερος γκολκίπερ στην αποστολή της ομάδας.

Αναλυτικά οι παίκτες που ταξιδεύουν στην Κέρκυρα είναι οι: Aνέστης, Ντούνης Π, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Σοϊλέδης, Τσεβάς, Τζανετόπουλος, Μπρέσεβιτς, Ζόριτς και Γιόχανσον.

Πρόβλημα με Μπρέσεβιτς

Εξάλλου, πρόβλημα της τελευταίες στιγμής προέκυψε στη σημερινή προπόνηση, με τον Μπρέσεβιτς να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο.

Ο Κροάτης ένιωσε ενοχλήσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει μαζέψει ξανά υγρό, με τον Τραϊανό Δέλλα να τον προστατεύει και να μην τον χρησιμοποιεί στο διπλό.

Παρόλα αυτά ο Μπρέσεβιτς βρίσκεται στις βασικές επιλογές του "Κολοσσού" για το αυριανό ματς κόντρα στην Κέρκυρα, με το ιατρικό τιμ να αποφασίζει τελευταία στιγμή εάν τελικά ο Κροάτης μπορεί να αγωνιστεί.

Σε αντίθετη περίπτωση ο Δέλλας θα πρέπει να αλλάξει τα πλάνα του, κάτι που θα είναι αρκετά δύσκολο, καθώς εκτός βρίσκονται και οι Μπαρμπόσα και Ντακόλ.

Τα πλάνα του Δέλλα

Αναφορικά με τα πλάνα του για το ματς με τους Φαίακες, ο Τραϊανός Δέλλας δοκίμασε κάτω από τα δοκάρια τον Γιάννη Ανέστη, με τον Μπακάκη να επιστρέφει στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Πεταυράκη να είναι αριστερά και τους Σαρρή και Λαμπρόπουλο να είναι τα δύο στόπερ.

Ως αμυντικά χαφ στη μεσαία γραμμή δοκιμάστηκαν οι Δημήτρης Ανάκογλου και Άνταμ Τζανετόπουλος, με τον Μάνταλο να έχει έναν ελεύθερο ρόλο μπροστά τους.

Στα φτερά της επίθεσης πήραν θέση οι Πλατέλλας και Αραβίδης, με τον Τσεβά να είναι ο μοναδικός προωθημένος, λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε ο Μπρέσεβιτς.

Βέβαια, ο Δέλλας έκανε και αρκετές αλλαγές, δίνοντας χρόνο στον Σοϊλέδη, στον Γεωργέα (στη θέση του Μπακάκη) και στον Ρόβα (στη θέση του Ανάκογλου).

Ο "Κολοσσός" θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για τη βασική 11άδα που θα παρατάξει, με τον Μπρέσεβτις να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, παρά τις ενοχλήσεις που ένιωσε.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ