ΑΕΚ

Μαζεύει εμπειρίες ο Δέλλας

Μαζεύει εμπειρίες ο Δέλλας
INTIME SPORTS

Στη Νιόν βρίσκεται από τη Δευτέρα ο Τραϊανός Δέλλας για να παρακολουθήσει τα σεμινάρια του UEFA PRO. Μαζεύει εμπειρίες και γνώσεις ο Κολοσσός ο οποίος δεν χάνει την ευκαιρία να επιμορφώνεται.

Κάτοχος του ανώτερου διπλώματος προπονητικής έγινε στο τέλος Αυγούστου ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος παρακολούθησε τα μαθήματα για τοUEFAPROστη Ρόδο.

Ωστόσο, ο Κολοσσός δεν μένει σε αυτά τα μαθήματα και βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση έτσι ώστε να μαθαίνει ακόμα περισσότερα πράγματα για την προπονητική παρακολουθώντας επιμορφωτικά σεμινάρια, όπως αυτά που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στη Νιόν της Ελβετίας και είναι υποχρεωτικά για τους κατόχους του διπλώματος.

Ο Δέλλας πάντως, όποτε βρίσκει κενά έχει σκοπό να τα εκμεταλλευτεί παρακολουθώντας προπονήσεις μεγάλων προπονητών ευρωπαϊκών συλλόγων, έτσι ώστε να παίρνει ιδέες και να εμπλουτίσει τις προπονήσεις της ΑΕΚ με νέες τεχνικές και ασκήσεις.

Άλλωστε και αυτός είναι προπονητής που ακόμα μαθαίνει, δεν το παίζει ειδήμων και αναγνωρίζει ότι και ο ίδιος πρέπει να είναι ανοιχτό μυαλό και να παρακολουθεί μόνιμα τις εξελίξεις στον τομέα του.

Πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ