ΑΕΚ

Ματιές σε Μιλοβάνοβιτς η ΑΕΚ

Ματιές σε Μιλοβάνοβιτς η ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ο νυν τεχνικός διευθυντής της Λας Πάλμας είναι μία από τις πλέον σοβαρές περιπτώσεις που η ΑΕΚ εξετάζει για την αντικατάσταση του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Σήμερα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο άλλοτε μέσος της ΑΕΚ και νυν τεχνικός διευθυντής της Λας Πάλμας είναι μεταξύ των βασικότερων υποψηφίων για την αντικατάσταση του Νίκου Λυμπερόπουλου στη θέση του τεχνικού διευθυντή. Αναζητείται φόρμουλα φυγής του από την ισπανική ομάδα. Ακούγεται και το όνομα του Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς.

Άνθρωπο εμπιστοσύνης αναζητούν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για το πόστο του τεχνικού διευθυντή, θέση η οποία χήρεψε μετά την αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου. Ο σέρβος μέσος υπήρξε ποδοσφαιριστής της Ένωσης τη σεζόν 1998-99, όταν η Ένωση πραγματοποίησε εκείνο το μυθικό ταξίδι στην εμπόλεμη (πρώην) πλέον Γιουγκοσλαβία, το οποίο είχε οργανώσει ο νυν επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, ο οποίος τότε ασκούσε διοίκηση στους Κιτρινόμαυρους.

Είναι ξεκάθαρο ότι η Ένωση ψάχνει για άτομο το οποίο θα μπορεί να έχει άμεση επικοινωνία με τον Μπάγεβιτς (και όχι μέσω διερμηνέα) και οι Μιλοβάνοβιτς - Σαμπανάτζοβιτς είναι δύο πρόσωπα τα οποία αρέσουν και συζητούνται έντονα. Περισσότερο ο πρώτος καθώς γνωρίζει το επάγγελμα, εν αντιθέσει με τον δεύτερο που δεν έχει εργαστεί ποτέ στο παρελθόν ως τεχνικός διευθυντής, ενώ οι ιδιαίτερα επιτυχημένες επιχειρηματικές δραστηριότητές του στη Βοσνία απαιτούν την εκεί παρουσία του.

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες του Sport24.gr, Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς έχουν έρθει σε επαφή, ωστόσο ο τελευταίος δεσμεύεται από το συμβόλαιο συνεργασίας πυ έχει συνάψει με την ισπανική ομάδα (η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Ισπανίας) και παρόλο που του αρέσει η προοπτική να συνεργαστεί με την Ένωση, θα πρέπει να βρει τον τρόπο να κερδίσει την ελευθερία του προκειμένου να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ