ΑΕΚ

"Μάθε παιδί μου... μετάβαση"

"Μάθε παιδί μου... μετάβαση"
INTIME SPORTS

Απολύτως ικανοποιημένος είναι ο Τραϊανός Δέλλας και από την δουλειά που έχουν κάνει οι παίκτες του μέχρι τώρα στις προπονήσεις και από την εικόνα στα δυο φιλικά. Μέσα ο Σοϊλέδης και ο Κορδέρο.

Απολύτως ικανοποιημένος είναι ο Τραϊανός Δέλλας και από την δουλειά που έχουν κάνει οι παίκτες του μέχρι τώρα στις προπονήσεις και από την εικόνα στα δυο φιλικά. Και μάλιστα ο τεχνικός της ΑΕΚ την έχει μεταφέρει στους παίκτες του αυτή την ικανοποίηση.

Ένα ζήτημα που εντόπισε και στο χθεσινό (26/7) φιλικό με την Κίελτσε, είναι την μετάβαση από την επίθεση στην άμυνα. «Ίσως ένα πρόβλημα που υπάρχει είναι η μετάβαση από την επίθεση στην άμυνα, κάτι που θα λυθεί σιγά-σιγά» δήλωσε ο Δέλλας αμέσως μετά το ματς. Και χωρίς να χάσει χρόνο, δούλεψε πάνω σ’ αυτό το πρόβλημα στη σημερινή (27/7) απογευματινή προπόνηση.

Σχεδόν όλες οι ασκήσεις του προγράμματος, είχαν προσανατολισμό την δουλειά πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι. Την γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το ανάποδο. Ασκήσεις σε μικρό χώρο, με μικρά τέρματα (και κατόπιν με τα μεγάλα) και με μεγάλη ένταση. Με τον Δήλλα να ζητά συνεχώς γρήγορη σκέψη και γρήγορες αντιδράσεις.

Μέσα ο Σοϊλέδης και ο Κορδέρο

Δυο από τα προβλήματα που είχαν προκύψει στον Δέλλα τις προηγούμενες μέρες, λύθηκαν σήμερα (27/7). Ο Μιγκέλ Κορδέρο και ο Άρης Σοϊλέδης ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν και ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Κάτι που σημαίνει πως ο Δέλλας τους υπολογίζει για το φιλικό της Τετάρτης (29/7) με την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ