ΑΕΚ

Μαρίνος σε… φούριες

Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης, περνάει πλέον πολλές ώρες σε συσκέψεις σε ο,τι έχει να κάνει με το σχεδιασμό της Ένωσης για την επόμενη σεζόν .

Ολόκληρη εβδομάδα ως προπονητής της ΑΕΚ, δεν έχει ακόμα συμπληρώσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ούτε καν επίσημη παρουσίαση δεν έχει γίνει ακόμα. Είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (31/5) στη 13.00.

Όμως ο Ουζουνίδης έχει ήδη πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και περνάει πολλές ώρες, για τον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Την Τρίτη (29/5) ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, όπως ήδη διαβάσατε στο Sport24.gr, πέρασε το πιο μεγάλο μέρος της ημέρας, μεταξύ του προπονητικού κέντρου των Σπάτων και των γραφείων της ΠΑΕ.

Ενώ και την Τετάρτη (30/5), ο Ουζουνίδης ήταν και στο… "στρατηγείο" της Ένωσης και είχε συσκέψεις και πολύωρες συνεργασίες, για θέματα που έχουν να κάνουν και με την οργάνωση αλλά και με το κτίσιμο της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Ο 49χρονος τεχνικός έχει βάλει επί τάπητος τόσο με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, όσο και με τους συνεργάτες του στο τιμ, όλα τα ζητήματα που αφορούν αρτιότερη προετοιμασία, για να ξεκινήσει η δουλειά στις 28 Ιουνίου. Και βεβαίως στο… τραπέζι θα έχουν πέσει και θέματα που αφορούν το υλικό της ομάδας.

Μεταγραφικά και όχι μόνο. Υπάρχουν εξάλλου ζητήματα που πλέον θα πρέπει να αρχίσουν να "τρέχουν". Την Πέμπτη (31/5) ο Ουζουνίδης έχει την επίσημη παρουσίαση, ενώ κατόπιν δεν αποκλείεται να έχει και πάλι σύσκεψη με τους ανθρώπους της ΑΕΚ στα γραφεία της ΠΑΕ.

Άλλωστε κάποια στιγμή ο νέος προπονητής της Ένωσης θέλει να "ξεκλέψει" και χρόνο για λίγες διακοπές, τις οποίες δεδομένα έχει ανάγκη, για να γεμίσει τις "μπαταρίες" μετά από μια εξαιρετικά έντονη και ζόρικη σεζόν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ