ΑΕΚ

Μανωλάς: "Παίζουμε για τη φανέλα της ΑΕΚ"

Μανωλάς: "Παίζουμε για τη φανέλα της ΑΕΚ"
Μανωλάς INTIME SPORTS

Αποκαλυπτικός σχετικά με το μέλλον του αλλά και τα οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο άσος του δικεφάλου, Κώστας Μανωλάς. Τι είπε για Σιαλμά, αλλά και τον κόσμο

Ο αμυντικός της ΑΕΚ, Κώστας Μανωλάς, μετά την λήξη του αγώνα με τον Λεβαδειακό, μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε τόσο στο ματς όσο και στο δικό του μέλλον αλλά και τα όσα περνάνε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του.

Μάλιστα σχολίασε για τον κόσμο πως: "είναι ότι πολυτιμότερο έχει η ομάδα, μόνος αυτός μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Θα παλέψουμε για να τον κάνουμε χαρούμενο".

Οι δηλώσεις του Μανωλά:

"Στο πρώτο ημίχρονο δεν νομίζω ότι έκανε περισσότερες ευκαιρίες ο Λεβαδειακός. Στο δεύτερο ημίχρονο υποχωρήσαμε λίγο. Ευτυχήσαμε να κάνουμε το 0-2, μπήκε και Μάκος και κρατήσαμε τη νίκη. Όταν χάνεις γκολ στο προηγούμενο παιχνίδι πάνω από τη γραμμή και σήμερα βάζεις ένα τέτοιο γκολ όπως το πρώτο και με την πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο, είναι κάτι το σημαντικό που δεν είχαμε με τη Δόξα".

Για τον Σιαλμά...

"Του είπαμε συγχαρητήρια και μακάρι να συνεχίσει να σκοράρει. Ελπίζουμε να του ανέβει η ψυχολογία"

Για τις διαμαρτυρίες του Λεβαδειακού...

"Δεν νομίζω να είναι πέναλτι και δεν ξέρω για το οφσάιντ, δεν έχω άποψη"

Για τα οικονομικά προβλήματα...

"Είμαστε έναν χρόνο απλήρωτοι. Όσα όμως προβλήματα κι αν έχουμε, εγώ τουλάχιστον προσωπικά, από τη στιγμή που μπαίνω στο γήπεδο τα ξεχνάω. Δεν πρέπει να μπαίνεις στο γήπεδο και να σκέφτεσαι ότι δεν είσαι πληρωμένος. Παίζουμε για τη φανέλα της ΑΕΚ και σήμερα κερδίσαμε. Πιστεύω πως μπορούμε να κρατηθούμε ψηλά στη βαθμολογία. Ήμασταν άτυχοι με τη Δράμα. Τι να κάνουμε συνεχίζουμε. Έχουμε την Ξάνθη τώρα στο γήπεδό μας και πάμε για τη νίκη".

Για τον κόσμο της ΑΕΚ...

"Ο κόσμος είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει η ΑΕΚ. Χωρίς τον κόσμο δεν μπορεί να υπάρξει η ομάδα. η ΑΕΚ έχει κοντά στο 1,5 εκατ. κόσμο και μπορεί να τη στηρίξει και οικονομικά. Μακάρι να γυρίσει μαζικά στο γήπεδο, θα βοηθήσει κι εμάς να παίξουμε καλύτερα και να τον κάνουμε χαρούμενο".

Για το θέμα με την Έβερτον, το συμβόλαιο του και τα διοικητικά...

"Δεν ξέρω τίποτα για την Έβερτον. Αλήθεια δεν με έχει ενημερώσει κανείς. Εγώ θα περιμένω τις εξελίξεις στην ΑΕΚ και αν δεν γίνει κάτι θα τιμήσω το συμβόλαιό μου μέχρι το καλοκαίρι και θα δω τι θα κάνω. Η αλήθεια είναι πως δεν βλέπουμε φως δεν ξέρουμε τίποτα εμένα η δουλειά μου είναι να παίζω άμυνα, να μαρκάρω τον επιθετικό και από εκεί και πέρα περιμένουμε τις εξελίξεις για το καλό της ΑΕΚ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ