ΑΕΚ

Μανωλάς: "100 φορές να σουτάρει δεν το ξαναβάζει"

Μανωλάς: "100 φορές να σουτάρει δεν το ξαναβάζει"
Μανωλάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέλιος Μανωλάς μίλησε για το καθοριστικό γκολ του Ροντρίγκες, το οποίο "100 φορές να σουτάρει δεν το ξαναβάζει", αλλά και το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ που κρίθηκε στα λάθη.

Για τα ατομικά λάθη που στοίχισαν την ήττα στην ομάδα του μίλησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Στέλιος Μανωλάς, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ηττημένο (2-1) ματς με τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά, όσα είπε: « Ήταν ντέρμπι πολύ δυνατό, χωρίς πολλή ποιότητα, Προηγηθήκαμε στο σκορ. Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος πήρε την κατοχή αλλά νομίζω ότι από δικά μας λάθη, χάσαμε το παιχνίδι. Υπήρξε και μία φάση για πέναλτι πριν το γκολ, δεν ξέρω τι σφύριξε συνεχίζουμε».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: "Κρίθηκε στα λάθη. Δεν αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να κάνει ευκαιρίες, κλείσαμε τους χώρους, μετά το 2-1 ο ΠΑΟΚ έχασε μία ευκαιρία. Συνεχίζουμε, ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, χωρίς κόσμος. Το ποδόσφαιρο πάει από κακό στο χειρότερο. Υπήρξαν δυνατές μονομαχίες, τελείωσαν όλα καλά".

Γιατί δεν εκμεταλλεύτηκε το 0-1 η ΑΕΚ: "Είχαμε φάσεις, ο ΠΑΟΚ δεν έκανε πολλές φάσεις. Τα περισσότερα φάουλ που εκτελέσαμε ήταν ευκαιρίες, είχαμε και τη φάση που λέμε ότι έγινε πέναλτι. Ο Ροντρίγκες έκανε μία ενέργεια και πέτυχε ένα ωραίο γκολ, αλλά αν προσπαθήσει άλλες 100 φορές δεν μπαίνει αυτό το σουτ. Γενικά δεν κινδυνεύσαμε από τον ΠΑΟΚ".

Για το αλαλούμ με τον τελικό του Κυπέλλου: "Δυστυχώς είχαμε προγραμματίσει και δουλέψαμε όλη την προηγούμενη εβδομάδα για τον τελικό και αναβλήθηκε, με αποτέλεσμα να προετοιμαστούμε μετά ξαφνικά για τον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν προβλήματα, όχι μόνο στον αθλητισμό προβλήματα παντού,. Εμείς είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να το βοηθήσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ