ΑΕΚ

Μάνταλος: "Την καλύτερη δυνατή πορεία στο Europa League"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι Πέτρος Μάνταλος και Μιχάλης Μπακάκης μίλησαν μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση της ΑΕΚ απέναντι στη Μπριζ για την φάση των ομίλων του Europa League.

Μετά το φινάλε του αγώνα στο ΟΑΚΑ και τη νίκη της ΑΕΚ με 3-0 απέναντι στη Μπριζ, που έστειλε την Ένωση στους ομίλους του Europa League, έκανε δηλώσεις ο Πέτρος Μάνταλος και αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του, στον κόσμο της ΑΕΚ και είπε πως όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για μια καλή πορεία στην διοργάνωση.

"Αυτή η πρόκριση νομίζω πρέπει να πάει σε όλη την οικογένεια της ΑΕΚ. Μετά από τόσα χρόνια, το δικαιούταν να πάρει μέρος και να βρεθεί στους ομίλους μιας μεγάλης διοργάνωσης.

Ο κόσμος είχε καιρό να πάρει χαρά, για αυτόν το λόγο και εμείς δώσαμε το 100% και είχαμε πει ότι ένας λόγος που θα γίνει αυτό είναι ο λαός της ΑΕΚ, αυτός που μας στηρίζει πάντα.

Και φάνηκε νομίζω η παρουσία του στο ματς. Είχαμε πει ότι για να προκριθούμε, πρέπει να νικήσουμε. Η ομάδα πλέον θέλει να κάνει την καλύτερη δυνατή πορεία και σε αυτόν το θεσμό", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάνταλος.

Μπακάκης: "Δικαιώθηκε η δουλειά μας"

Ο Μιχάλης Μπακάκης τόνισε με τη σειρά του: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι το θέλαμε αυτό εμείς και ο κόσμος μας. Είμαστε ευτυχισμένοι, δικαιώθηκε η δουλειά και η προσπάθεια μας και πιστεύω να είμαστε πιο έτοιμοι στη συνέχεια.

Χαρήκαμε και εμείς πολύ και ο κόσμος. Είναι δύσκολο παιχνίδι στα Γιάννενα, στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και κοιτάμε κάθε διοργάνωση ξεχωριστά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ