ΑΕΚ

Μάκος: "Να αλλάξει σελίδα η ΑΕΚ"

Μάκος: "Να αλλάξει σελίδα η ΑΕΚ"
Μάκος, Πίρσον, Ζούνιορ, ΑΕΚ, Εργοτέλης INTIME SPORTS

Αναχώρησε για Αυστρία η ΑΕΚ και το Γκρατς για να αντιμετωπίσει την τοπική Στουρμ για την τελευταία αγωνιστική του Γιουρόπα. Τι δήλωσε ο Γρηγόρης Μάκος για το ματς και την ΑΕΚ.

Με αρκετές απουσίες αναχώρησε η αποστολή της ΑΕΚ για την Αυστρία, με τον Γρηγόρη Μάκο να εκπροσωπεί τους παίκτες και να μιλάει στις κάμερες. Ο άσος του δικεφάλου, αναφέρθηκε στο ματς του Γιουρόπα τονίζοντας πως: "θα παλέψουμε για τους πρώτους μας βαθμούς".

Ο Μάκος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα οικονομικά προβλήματα της ομάδας, σχολιάζοντας πως ο στόχος είναι να βρεθεί σοβαρή λύση για την ίδια την ΑΕΚ και όχι να μπούνε ορισμένα χρήματα στους λογαριασμούς των παικτών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Το πιο σημαντικό είναι πως στο τελευταίο παιχνίδι πάμε με λίγους και νεαρούς ποδοσφαιριστές. Είναι σημαντικό τόσο γι αυτούς, όσο και για εμένα να αγωνιστούμε σε ακόμα ένα ευρωπαϊκό ματς. Έχουμε κάνει κακή πορεία φέτος, καθώς δεν έχουμε κατακτήσει κάποιο βαθμό. Πάμε εκεί για τους πρώτους μας βαθμούς, για τη νίκη.

Το σημαντικό είναι πως είμαστε μέσα και στους δύο στόχους μας στην Ελλάδα. Είχε χρόνια η ομάδα να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Πάμε στην Αυστρία με νέα παιδιά, αλλά όπως έδειξαν με την Αντερλεχτ μπορούν να αντεπεξέλθουν. Όλα είναι πιθανά σε αυτό το παιχνίδι, καθώς όλοι θέλουν να δείξουν πως αξίζουν στην ΑΕΚ. Είναι αδιάφορη η Στουρμ και συνήθως όταν είναι αδιάφορες βαθμολογικά και οι δύο ομάδες γίνονται ωραία ματς".

- Για τα οικονομικά και το διοικητικό...

"Την Κυριακή έχουμε κρίσιμο παιχνίδι στο πρωτάθλημα και δεν θέλω να ασχοληθώ με εξωαγωνιστικά θέματα. Ωστόσο είναι σημαντικό να υπάρξει μία μεγάλη λύση διοικητικά και όχι απλά να μπουν κάποια χρήματα στο λογαριασμό μας. Χρειάζεται να μπει ένας επενδυτής στην ομάδα και να βάλει χρήματα. Είναι σημαντικό να αλλάξει η ΑΕΚ σελίδα. Να βρεθεί μία σημαντική λύση".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ