ΑΕΚ

Δέλλας: "Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη και την αποθέωση"

Δέλλας: "Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη και την αποθέωση"
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε για την απόφασή του να "κρεμάσει" τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Τι είπαν για το ματς με τον ΠΑΟΚ οι Μάκος και Βάργκας.

"Ηταν μια πολύ σημαντική νίκη. Την κυνηγήσαμε από το πρώτο λεπτό. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την εικόνα που έδειξαν μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε γρήγορα και να τα δώσουμε όλα με τον Παναθηναϊκό. Και οι δύο ομάδες θα παίξουν για τη νίκη κι εμείς θέλουμε την πρώτη θέση", σχολίασε αρχικά ο Τραϊανός Δέλλας μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Για την απόφασή του να "κρεμάσει" τα παπούτσια του: "Η απόφασή μου έχει παρθεί, ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη και την αποθέωση. Έχω ζήσει γεμάτη Φιλαδέλφεια και γεμάτο ΟΑΚΑ. Οι οπαδοί πρέπει να κάνουν το ίδιο από εδώ και πέρα να στηρίξουν την ομάδα. Πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα, ούτε πίσω, ούτε μπροστά. Θα ήθελα να παραμείνω αλλά το σώμα μου λέει άλλα.

Θα ήθελα να συνεχίσω όμως στον χώρο του ποδοσφαίρου, ίσως από κάποιο άλλο πόστο, όπως είναι αυτό του προπονητή".

Είμαι χαρούμενος για αυτά που πέτυχα στην καριέρα μου. Ό,τι πέτυχα το έκανα με σεβασμό προς τους αντιπάλους μου. Αυτό που με κάνει χαρούμενο είναι που δεν αλλοιώθηκε ο χαρακτήρας μου".

Για τα διοικητικά: "Θέλω η ΑΕΚ να βρει τον δρόμο της. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει περάσει πολλά αυτή η ομάδα. Όλοι δείχνουν υπομονή, σε άλλη ομάδα τα πάντα θα είχαν διαλυθεί".

Μάκος: "Έχουμε κάνει υπέρβαση"

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γρηγόρης Μάκος στην κάμερα της Nova: "Εδώ που φτάσαμε έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι. Παίζουμε ουσιαστικά στην έδρα μας αν και θα είμαστε τυπικά φιλοξενούμενοι. Έχουμε να τα δώσουμε όλα σε ένα παιχνίδι. Ίσως είναι καλό που πηγαίνουμε μόνο για ένα αποτέλεσμα.

Έχουμε κάνει υπέρβαση, με βάσει αυτά που έχουμε περάσει και με το ρόστερ που έχουμε και αυτό που πρέπει είναι να φανούμε αξιοπρεπέστατοι και να είναι περήφανος ο κόσμος".

Τέλος σε ερώτηση για την καλή παρουσία της μεσαίας γραμμής στο αποψινό ματς απάντησε: "Νομίζω ότι μπήκαμε διαβασμένοι.

Οι προπονητές μας έκαναν καλή δουλειά. Είναι κοντά όλα τα παιχνίδια και όλη η ομάδα προσπαθεί. Δεν θέλω να σταθώ μόνο σε μία γραμμή".

Από τη μεριά του ο ΦαμπιάνΒάργκας τόνισε: "Είχαμε μελετήσει το κέντρο του ΠΑΟΚ και πως θα το αντιμετωπίσουμε. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλό κέντρο, βγάζει πολλές μπαλιές στους κενούς χώρους. Τους μελετήσαμε σωστά και τους εμποδίσαμε να το κάνουν σήμερα. Η ΑΕΚ από το κέντρο της έβγαλε την ομάδα μπροστά και έφτιαξε φάσεις για την ομάδα. Είχαμε μια κακή παράδοση με τον ΠΑΟΚ και την σπάσαμε.

Ήμασταν συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά, αυτό έλειψε στο πρώτο ματς. Χάσαμε τότε την αυτοσυγκέντρωση και δεχθήκαμε γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Παίξαμε έξυπνα σήμερα και πήραμε αυτό που θέλαμε".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ