ΑΕΚ

Μ. Ψωμιάδης: "Θέλω να λάμψει η αλήθεια"

Μ. Ψωμιάδης: "Θέλω να λάμψει η αλήθεια"
INTIME SPORTS

Τη στιγμή που οι δικηγόροι του Μάκη Ψωμιάδη προσπαθούν να αναβάλουν την εκδίκαση των δύο υποθέσεων που αφορούν την ΑΕΚ, ο ίδιος ο κατηγορούμενος προς έκπληξη όλων, εξέφρασε την επιθυμία του να δικαστεί δηλώνοντας: "Είμαι αθώος, θέλω να δικαστώ"

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης (15/10) γίνεται προσπάθεια να προχωρήσουν οι δύο εκδικάσεις των υποθέσεων του Μάκη Ψωμιάδη που αφορούν την ΑΕΚ, με τους δικηγόρους του κατηγορούμενου να προσπαθούν για εκ νέου αναβολή.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 12:00 έφτασε η σειρά των υποθέσεων που αφορούν την Ένωση, ωστόσο οι συνήγοροι του Ψωμιάδη υποστήριξαν ότι βρίσκονται σε αποχή οπότε και δεν μπορούν να προχωρήσουν οι εκδικάσεις!

Το δικαστήριο τους ρώτησε για ποιο λόγο να μην προχωρήσει η διαδικασία από τη στιγμή που βρίσκονται εκεί, ενώ υπήρξε διακοπή μιάμισης ώρας. Εν τέλει οι δικαστές απέρριψαν τελικά το αίτημα για αναβολή.

Οι συνήγοροι Ψωμιάδη επέμειναν στην αρχική τους απόφαση για αποχή και κάπου εκεί έγινε το απίστευτο!

Ο Μάκης Ψωμιάδης πήρε τον λόγο: « Είμαι ο πρώτος που θέλει να γίνει η δίκη για να φανεί η αλήθεια από τότε που έχω φύγει από την ΑΕΚ. Δεν έχω μιλήσει ποτέ, θέλω να φανεί η αλήθεια. Θέλω να έχω τους δικηγόρους μου και μου τους στερείται. Σε μια υπόθεση σοβαρή που είμαι αθώος», είπε χαρακτηριστικά την ίδια στιγμή που οι συνήγοροι τους αποχώρησαν από την αίθουσα προκαλώντας νέα διακοπή και αφήνοντας όλη την αίθουσα με το στόμα ανοικτό.

Τελικά οι δικαστές, μετά τη νέα διακοπή, επέστρεψαν στην έδρα και εμφανίστηκαν δύο νέες δικηγόροι, στο πλευρό του Ψωμιάδη, οι οποίοι επίσης αμφότερες τόνισαν ότι απέχουν από τα καθήκοντά τους!

Μπροστά σε αυτό το κωμικοτραγικό επεισόδιο, το δικαστήριο αποφάσισε διακοπή των υποθέσεων για αύριο Τετάρτη(16/10).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ