ΑΕΚ

Λύσεις μέχρι να έρθουν οι… ενισχύσεις

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μέχρι να έρθουν οι μεταγραφές στις θέσεις που η ΑΕΚ χρειάζεται ενίσχυση, ο Ουζουνίδης θα δουλέψει και θα πειραματιστεί με λύσεις εκ των έσω. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν το έχει κρύψει, πως θα ήθελε να είχε μαζί του στο Κίελτσε ήδη από την πρώτη μέρα και τις μεταγραφές που κυνηγάει η ΑΕΚ. Ήτοι, τον σέντερ φορ, τον εξτρέμ, ενδεχομένως ακόμα και τον χαφ.

Όμως η υπόθεση του Πόνσε εξελίσσεται σ’ ένα μικρό θρίλερ και μένει να φανεί ποιο θα είναι το φινάλε, ενώ με την ενίσχυση στα άκρα εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια να προχωρήσει μια περίπτωση. Αλλά την δουλειά στο Κίελτσε, ο Ουζουνίδης την ξεκινά ήδη από σήμερα (3/7). Επομένως ο Εβρίτης τεχνικός θα ψαχτεί και θα πειραματιστεί με λύσεις εκ των έσω, στις θέσεις που η ΑΕΚ χρειάζεται ενίσχυση, μέχρι να… καταφτάσουν οι μεταγραφές. Το Sport24 έχει το ρεπορτάζ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡ

Υπάρχει ήδη ο Γιώργος Γιακουμάκης. Καθαρόαιμος φορ και παίκτης πάνω στο ταλέντο του οποίου, ο Ουζουνίδης ποντάρει πολλά. Παρόλα αυτά ο τεχνικός της ΑΕΚ σκοπεύει να πειραματιστεί και με τον Μάρκο Λιβάγια στην κορυφή της επίθεσης. Κυρίως διότι στις προηγούμενες ομάδες που έχει παίξει ο Κροάτης, έχει χρησιμοποιηθεί στον συγκεκριμένο ρόλο. Και είναι ένα πείραμα που ο Ουζουνίδης σκέφτεται να το κάνει.

ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

Θεωρητικά ο μοναδικός ακραίος επιθετικός που υπάρχει αυτή την στιγμή στο ρόστερ, είναι ο Χρήστος Αλμπάνης. Ειδικά από την στιγμή που ο Ουζουνίδης δεδομένα δεν σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Βίκτωρα Κλωναρίδη στα άκρα. Γι αυτό άλλωστε και ο τεχνικός της ΑΕΚ καιγόταν να έχει άμεσα ενίσχυση στα άκρα. Και μέχρι να… καταφτάσει αυτή η ενίσχυση, παίκτες όπως κυρίως ο Τάσος Μπακασέτας, θα καλύπτουν την θέση στο άκρο της επίθεσης. Εξάλλου ο Ουζουνίδης θεωρεί πως ο Μπακασέτας μπορεί να ανταποκριθεί σ’ αυτόν τον ρόλο, αλλά με ειδικό τρόπο επιθετικής λειτουργίας της ομάδας.

ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΦ

Ο Ουζουνίδης θα ήθελε στο Κίελτσε τον Κονέ. Μπορεί όμως, με τόση καθυστέρηση που έχει το θέμα, να μην τον έχει και καθόλου. Δεδομένα ο Εβρίτης τεχνικός θέλει να δώσει μια ευκαιρία στον Έρικ Μοράν, να δείξει αν και πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Ωστόσο είναι εξαιρετικά πιθανό, να πειραματιστεί ο Ουζουνίδης και με τον Πέτρο Μάνταλο σε ρόλο… «οκταριού». Εξάλλου είναι κάτι που τεχνικός της ΑΕΚ είχε δοκιμάσει και στην Ξάνθη με τον αρχηγό της Ένωσης και το έχει στο μυαλό του.

To Μundial έρχεται στο mail σου! Κάνε εγγραφή στο newsletter του SPORT 24 για να μαθαίνεις καθημερινά ό,τι συμβαίνει στα γήπεδα της Ρωσίας

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ