ΑΕΚ

Λεπτοί χειρισμοί για τον τερματοφύλακα

Λεπτοί χειρισμοί για τον τερματοφύλακα

Μεγάλη προσοχή δίνουν οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ στην υπόθεση του τερματοφύλακα, προσπαθώντας να τσεκάρουν με ακρίβεια όλες τις περιπτώσεις και να πάρουν στο τέλος την σωστότερη απόφαση.

Ένα ένα κλείνουν όλα τα ανοιχτά μεταγραφικά ζητήματα της Ένωσης και πλέον απομένουν ελάχιστες κινήσεις ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ της Super League. Μια από αυτές είναι η απόκτηση τερματοφύλακα, θέση για την οποία οι υπεύθυνοι του "Δικεφάλου" δεν βιάζονται.

Άπαντες, όπως φυσικά συνέβη και με τις προηγούμενες μεταγραφές, θέλουν να πάρουν τη σωστότερη επιλογή, ώστε η Ένωση να έχει σιγουριά κάτω από τα δοκάρια της.

Σχετικά, με τους γκολκίπερ που βρίσκονται στις πρώτες γραμμές της λίστας της ΑΕΚ, ο Μπαρόχα αποτελεί μια ξεχωριστεί περίπτωση, ενώ το θέμα του Βάρας μπορεί να είναι δύσκολο αλλά βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο. Από την άλλη πλευρά υπάρχει και η περίπτωση του Κούρτσι που μένει ελεύθερος από την Ρόμα.

Οι υπεύθυνοι εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις και αναμένεται να έχουν πάρει τις τελικές τους αποφάσεις, μέχρι τη στιγμή που η Ένωση θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ