ΑΕΚ

Λάζοβιτς και... λάτιν σαφάρι

Λάζοβιτς και... λάτιν σαφάρι

Οργασμός μεταγραφικών εξελίξεων αναμένεται στην ΑΕΚ το επόμενο διάστημα. Αύριο η σχετική σύσκεψη στα Σπάτα για να αποφασιστεί η προτεραιότητα στους στόχους και οι λεπτομέρειες του ταξιδιού στη Λατινική Αμερική.

Ο Ντάνκο Λάζοβιτς είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε ο Νίκος Λυμπερόπουλος κατά το ταξίδι του στο Βελιγράδι, παρακολουθώντας το ντέρμπι του σερβικού πρωταθλήματος μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν.

Ο σέρβος επιθετικός της Παρτιζάν κερδίζει συνεχώς πόντους για πιθανή μεταγραφή του στην ΑΕΚ και μάλιστα οι Κιτρινόμαυροι έχουν προγραμματίσει αύριο συνάντηση ούτως ώστε παρθούν οριστικές αποφάσεις σχετικά με την ενίσχυση του ρόστερ, και να δοθεί προτεραιότητα σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές για τους οποίους θα κινηθούν.

Ο Λάζοβιτς, για τον οποίο η Ένωση δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον είναι από τα καλύτερα ονόματα στην ευρωπαϊκή αγορά. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Είναι αριστεροπόδαρος και διέγραψε εξαιρετική καριέρα στην Ολλανδία.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Παρτιζάν, ενώ στη συνέχεια η Φέγενορντ, δίνοντας 7 εκατ. ευρώ τον απέκτησε το 2003. Αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη ομάδα μέχρι το 2006. Ακολούθησε η μεταγραφή του στη Φίτεσε, με τη φανέλα της οποίας έπαιξε σε 32 ματς και πέτυχε 19 γκολ, ενώ την επόμενη σεζόν μετακόμισε στην Αΐτχόφεν όπου και παρέμεινε για 3 χρόνια, μέχρι το 2010 (82 ματς - 24 γκολ).

Η Ζενίτ ήταν ο επόμενος σταθμός του, ενώ πλέον έχει επιστρέψει εκεί που ξεκίνησε, δηλαδή στην Παρτιζάν. Με την εθνική Σερβίας, ο Λάζοβιτς μετράει 43 συμμετοχές και 11 γκολ.

Το λάτιν ταξίδι του Λυμπερόπουλου (;)

Το ταξίδι του Νίκου Λυμπερόπουλου στο Βελιγράδι προδίδει ότι στην ΑΕΚ δεν κινούνται πλέον μόνο εντός των ελληνικών συνόρων για να ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν και φόντο το Σούπερ Λίγκα, καθώς πραγματοποιούνται κινήσεις και λαμβάνονται αποφάσεις ούτως ώστε η Ένωση να αποκτήσει ποδοσφαιριστές κλάσης, οι οποίοι θα την σπρώξουν στην Α’ κατηγορία και θα είναι έτοιμοι για την μεγάλη χρονιά που θα επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Στον Δικέφαλο, προετοιμάζονται για ένα μακρύ ταξίδι σε Αργεντινή και Βραζιλία για να τσεκάρουν συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί και προκριθεί ως λύσεις ποιότητας, ενώ ενδιαφέρον προκύπτει και για παίκτες από την αγορά της Χιλής.

Στην ΑΕΚ κοιτάζουν ποδοσφαιριστές που να αγωνίζονται ως εξτρέμ και ως αριστεροί μπακ, με ικανότητα να αναλαμβάνουν όλη την πλευρά (κάτι σαν το στυλ του Μπακάκη), νεαρούς σε ηλικία που θα έχουν μέλλον στην ομάδα και δεν θα ξεπερνούν τα 25 χρόνια.

Για το ταξίδι αυτό υποψήφιος είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ωστόσο δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα είναι εκείνος που τελικά θα αναχωρήσει ξανά για να τσεκάρει ποδοσφαιριστές ή θα πάει κάποιος άλλος απεσταλμένος της ΑΕΚ, αφού ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας έχει ανοιχτές μεταγραφικές υποθέσεις και εντός των συνόρων.




TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ