ΑΕΚ

«Λάτιν» πλάνο για Χανιά στην ΑΕΚ

«Λάτιν» πλάνο για Χανιά στην ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Με «φτερά» τους Μπουονανότε και Μπαρμπόζα, η πρώτη σκέψη του Πογέτ για το ματς της ΑΕΚ με τον Πλατανιά

Η αλήθεια είναι πως για τον Γκουστάβο Πογέτ και τους παίκτες του, δεν υπάρχει κανένα ρεβεγιόν αλλαγής χρόνου. Οι γιορτές τελείωσαν μαζί με την άδεια των Χριστουγέννων.

Τώρα υπάρχει δουλειά χωρίς σταματημό, λόγω του παιχνιδιού με τον Πλατανιά την Κυριακή (3/1). Άλλωστε ο Πογέτ θα περιμένει κανονικά τους παίκτες του στα Σπάτα, το πρωί ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Ήδη πάντως έχει αρχίσει να δουλεύει πάνω στο αγωνιστικό πλάνο για το παιχνίδι στην Κρήτη. Με την πρώτη σκέψη του Ουρουγουανού τεχνικού να είναι «Λάτιν», τουλάχιστον ως προς τα άκρα της επίθεσης.

Ο Πογέτ έδειξε πως σκέφτεται να βάλει στα «φτερά» τον Μπουονανότε και τον Μπαρμπόζα. Και τον Μάνταλο να τον επαναφέρει στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, μαζί με τους Γιόχανσον και Σιμόες.

Αυτή η πρώτη σκέψη για το αγωνιστικό πλάνο, έχει τον Αραβίδη στην κορυφή της επίθεσης και όχι τον Τζεμπούρ. Μένει να φανεί στις δυο τελευταίες προπονήσεις, αν αυτό οφείλεται μόνο στο γεγονός πως ο Αλγερινός μόλις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δούλεψε για πρώτη φορά σε κανονικούς ρυθμούς, μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ή αν ο Πογέτ σκοπεύει να κρατήσει στον πάγκο τον Τζεμπούρ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ