ΑΕΚ

Λαμπρόπουλος: "Θέλουμε να ξεκινήσουν τα επίσημα ματς"

Λαμπρόπουλος: "Θέλουμε να ξεκινήσουν τα επίσημα ματς"
Λαμπρόπουλος Τζανετόπουλος Γροντής INTIME SPORTS

Οι Λαμπρόπουλος και Κολοβέτσιος μίλησαν μετά το τέλος του φιλικού αγώνα της ΑΕΚ με τη Λαμία, ο οποίος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

Κακή εμφάνιση πραγματοποίησε η ΑΕΚ στον φιλικό αγώνα με τη Λαμία, ο οποίος ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ. Οι Λαμπρόπουλος και Κολοβέτσιος, έκαναν δηλώσεις και αναφέρθηκαν στο ματς και στη συνέχεια των υποχρεώσεων της "Ένωσης".

Ο αμυντικός της ΑΕΚ τόνισε σε δηλώσεις του ότι τα φιλικά έχουν κουράσει πλέον τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

"Είχαμε παίξει ένα δύσκολο ματς την Τετάρτη. Σιγά σιγά πρέπει τα φιλικά να τελειώσουν. Να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είμαστε τρεις μήνες στην προετοιμασία και υπάρχει μία ψυχολογική κόπωση. Πιστεύω ότι έχουμε δείξει γενικά καλά δείγματα. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι", τόνισε αρχικά ο Λαμπρόπουλος και συνέχισε:

"Είναι διαφορετικό να παίζεις επίσημο ματς, από φιλικό. Υπάρχει μια χαλάρωση, που δεν θέλουμε να υπάρχει, αλλά δεν βάζουμε στη... φωτιά τα πόδια μας. Θέλουμε να ξεκινήσουμε τα επίσημα ματς, για να δείξουμε στον κόσμο ότι είμαστε καλά".

Σε ερώτηση για το αν θέλει να παίζει στόπερ ή δεξί μπακ, που αγωνίστηκε για λίγο σήμερα τόνισε γελώντας: "Στόπερ. Στόπερ".

Κολοβέτσιος: "Έπαιξε ρόλο η έλλειψη ρυθμού"

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος αναφέρθηκε στο ματς κόντρα στην Λαμία, τονίζοντας ότι από τέτοιους αγώνες η ΑΕΚ πρέπει να παίρνει μαθήματα.

"Ασφαλώς έπαιξε ρόλο η έλλειψη ρυθμού στην όχι καλή εικόνα που είχαμε. Δεν οφείλεται μόνο στον ρυθμό αλλά και σ’ εμάς που δεν μπήκαμε στο 100%. Να μας γίνουν μάθημα αυτά τα παιχνίδια για να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια.

Περιμένουμε να αρχίσει το πρωτάθλημα και δεν είναι εύκολο αυτό. Εμείς οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι και να δείξουμε χαρακτήρα", τόνισε χαρακτηριστικά ο αμυντικός της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ