ΑΕΚ

Κωστένογλου: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μου"

Κωστένογλου: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μου"
Κωστένογλου INTIME SPORTS

Ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε για τις αντιξοότητες του αγώνα με την Καλαμάτα και τόνισε πως αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες του.

"Θεωρώ πως ο θεσμός του Κυπέλλου μας έχει διδάξει πως στο παρελθόν έχουν γίνει πολλές εκπλήξεις. Οι αντίξοες συνθήκες και ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος σήμερα μας δυσκόλεψαν πολύ και δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας.

Παρόλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους μας τους παίκτες για το γεγονός πως κατάφεραν να κερδίσουν και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση", είπε αρχικά ο Νίκος Κωστένογλου:

"Αν κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση από τότε που ανέλαβα την ΑΕΚ θα πρέπει να είμαι ευχαριστημένος. Μπορεί η ήττα της περασμένης Κυριακής στο Περιστέρι να χάλασε λίγο την εικόνα μας, όμως τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια διότι έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια και έχουν καταφέρει να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας".

Για τη συνέχεια, δήλωσε: "Αυτή η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχιστεί και τον νέο χρόνο και να γίνει ακόμα μεγαλύτερη. Θα πρέπει να εργαστούμε με ακόμα πιο σκληρά.

Αυτό μάλιστα θα επιδιώξουμε να το κάνουμε από το διάστημα της διακοπής κιόλας, όταν οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν από την άδεια των Χριστουγέννων".

Για τους στόχους της ομάδας, είπε: "Έχουμε ακόμα μπροστά μας ένα δύσβατο μονοπάτι και θα πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειες μας. Έχω πει πολλές φορές πως δεν μπορούμε να θέσουμε μακροπρόθεσμους στόχους. Ο στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ