ΑΕΚ

Κωστένογλου: "Καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα"

Κωστένογλου: "Καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Κωστένογλου έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, μίλησε για αισιόδοξα μηνύματα από την νουβέλ βανγκ της ΑΕΚ, έκανε έκκληση στον κόσμο ενώ αναφέρθηκε και τους Γκούντγιονσεν και Βάργκας.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη και την απόδοση των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο τεχνικός της ΑΕΚ Νίκος Κωστένογλου.

Ο προπονητής της "Ένωσης" έδωσε συγχαρητήρια στον Κλωναρίδη ενώ όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και τα άλλα νέα παιδιά της ΑΕΚ χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής.

Ένα σχόλιο για την απόδοση του Κλωναρίδη και το γκολ που πέτυχε;

"Αν και δεν μου αρέσει να αναφέρομαι προσωπικά για κάποιον ποδοσφαιριστή θεωρώ ότι οι ικανότητες του και οι δυνατότητες του μπορούν να κάνουν την ΑΕΚ να ελπίζει. Υπάρχουν και άλλα αισιόδοξα μηνύματα για την ΑΕΚ από την παρουσία των Μπουγαίδη, Φούντα και Εγγλέζου.

Επίσης είναι και καλοί χαρακτήρες. Η ΑΕΚ θα πρέπει να προσέξει αυτά τα παιδιά ως προς την διαπαιδαγώγηση που θα πάρουν. Το γκολ του ήταν εντυπωσιακό, καλύτερο από αυτό του προηγούμενου αγώνα".

Ισχύει ότι συζητήσατε με τον Βάργκας και σας είπε ότι δεν είναι έτοιμος πριν το παιχνίδι;

"Ναι είχα μια συζήτηση μαζί του επειδή υπήρχε σκέψη να ξεκινήσει στο παιχνίδι. Επειδή το πρόβλημα παρουσιάστηκε στην Τούμπα δεν είχε κάποιες ενοχλήσεις, προληπτικά τον βγάλαμε εκτός αποστολής, έκανε το πρόγραμμα όλες αυτές τις μέρες και σήμερα τον ρώτησα αν είναι 100% έτοιμος μου είπε όχι και είναι αρχή μου όταν κάποιος δεν είναι έτοιμος και προέρχεται από μυϊκό τραυματισμό να μένει εκτός αποστολής. Παρότι κάναμε και εξετάσεις, κάναμε και μαγνητική και ήταν όλα καθαρά αλλά ο ίδιος δεν ήταν έτοιμος".

Το σχόλιο σας για τον αγώνα;

"Ξεκινήσαμε καλά ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ο Παναθηναϊκός δεν μας δημιούργησε φάσεις πέρα από τα στημένα. Στην επανάληψη είχε καλύτερη κυκλοφορία και ρυθμό στο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός ρίσκαρε και δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε το παιχνίδι αλλά και πάλι δεν μας δημιούργησε πολλά προβλήματα.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το δεύτερο γκολ έλυσε τα χέρια μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Επίσης να κάνω έκκληση προς τον κόσμο μας. Τον χρειαζόμαστε στο ματς της Πέμπτης θα είναι καθοριστικό ματς ενόψει της συνέχειας. Αν χάναμε τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για εμάς πλέον τα πλέι οφ απέκτησαν ενδιαφέρον".

Ο κύριος Φερέιρα δήλωσε ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο και ότι ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός. Ποια είναι η άποψη σας;

"Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ πέρα από τις στημένες φάσεις ήταν πάρα πολύ καλή. Άρχισε να ρισκάρει στο παιχνίδι του ο Παναθηναϊκός στην επανάληψη με τους μεσοεπιθετικούς να μην γυρνάνε στην άμυνα και εμείς γρήγορα βγαίναμε στην αντεπίθεση. Δεν είχαν κλασικές ευκαιρίες, είχαν την κατοχή της μπάλας και εγώ θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Πάλι στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν δυνατός μόνο στα στημένα. Αν ήταν καλύτερος θα έβγαινα να το έλεγα".

Ένα σχόλιο για τον Γκούντγιονσεν;
"Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι πήρε κοντά στα 25 λεπτά συμμετοχής ελπίζω και στα επόμενα παιχνίδια θα του δοθούν ευκαιρίες. Δείχνει διάθεση. Μπαίνει σε ένα σημείο του αγώνα που πραγματικά είναι δύσκολο για ένα επιθετικό μετά από τόσο καιρό, σε ένα ντέρμπι και με την ομάδα μας να είναι μακριά".

*Κόπηκαν 6.018 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 71.640 ευρώ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ