ΑΕΚ

Κωστένογλου: "100 φορές ταπεινοί"

Κωστένογλου: "100 φορές ταπεινοί"
Κωστένογλου, Μπέλεκ INTIME SPORTS

Χαρούμενος και ικανοποιημένος από τα παιδιά του ήταν ο Νίκος Κωστένογλου που έστειλε το μήνυμα για το Περιστέρι. Τι είπαν Κωνσταντόπουλος, Μανωλάς και Μπουγαϊδης

Ο τεχνικός της ΑΕΚ στάθηκε στην εμφάνιση των νεαρών ποδοσφαιριστών, δίνοντας συγχαρητήρια, αλλά αμέσως ξεκαθάρισε πως: "αν μέχρι τώρα είμαστε μια φορά ταπεινοί, τώρα θα είμαστε 100".

Ο Ντίμι τόνισε πως η ομάδα μπήκε ζωντανά και πιο δυνατά από τα προηγούμενα ματς στην Ευρώπη, ενώ ο Κώστας Μανωλάς μίλησε για το διπλό με τον Ατρόμητο. Ευχαρίστησε συμπαίκτες και προπονητή ο Μπουγαϊδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στη μεικτή ζώνη:

- Για την εντυπωσιακή εμφάνιση με την Στουρμ

"Επιθυμούσαμε να κλείσουμε τη διοργάνωση με μια νίκη, γνωρίζαμε ότι αυτό θα ήταν δύσκολο, γιατί ερχόμασταν να παίξουμε εκτός έδρας και θα δίναμε ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Με χαροποίησε ιδιαίτερα η αγωνιστική μας παρουσία, και θεωρώ πάρα πολύ σημαντική αυτή νίκη και για την ευρωπαϊκή παρουσία αλλά και την ψυχολογία μας.

- Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές

"Για να είμαι ειλικρινής πήραμε θετικά μηνύματα, αλλά θεωρώ πως αυτό είναι το πρώτο τους βήμα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, αλλά θα έλεγα πως αν μέχρι τώρα είμαστε μια φορά ταπεινοί, τώρα θα είμαστε 100. Προσήλωση τώρα στο παιχνίδι της Κυριακής για να κρατήσουμε και να συνεχίσουμε αυτό το πρόσωπο".

- Για τα οφέλη αυτής της νίκης

"Τα οφέλη είναι ποικιλόμορφα, είναι αγωνιστικά, είναι οικονομικά, είναι και σημαντικά για την παρουσία στην ευρώπη, επίσης και στην ατομικότητα των παικτών των νεαρών ποδοσφαιριστών μας και έτσι βάζουμε μια παρακαταθήκη για το μέλλον. Θα πρέπει να στηριχτούμε σε αυτά τα νεαρά παιδιά, γιατί η ομάδα μας δεν μπορεί να φέρει έτοιμους ποδοσφαιριστές. Είναι ευκαιρία για αυτά τα παιδιά και όπως είπα και χθες, να την αρπάξουν από τα μαλλιά".

Κωνσταντόπουλος: "Μπήκαμε ζωντανά"

- Για το λόγο που τους μεταμόρφωσε

"Απλά πιστεύω ότι ξεκινήσαμε ζωντανά το παιχνίδι και αυτό ήταν το πρόβλημα στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ. Είχαμε μπει πιο μουδιασμένοι. Σήμερα μπήκαμε δυνατά και προσπαθήσαμε να κάνουμε ευκαιρίες από την αρχή, πιέσαμε και τα καταφέραμε".

- Για τα οφέλη της σημερινής νίκης

"Όταν έχεις ένα σερί νικών φυσικά αλλάζει η ψυχολογία, παίρνει αυτοπεποίθηση η ομάδα και κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά. Εάν το κάνουμε και στα επόμενα ματς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".

Μανωλάς: "Χάρηκε ο κόσμος μας, τώρα διπλό στο Περιστέρι"

- Για την σημερινή εμφάνιση, σε τι οφείλετε;

"Εμείς το μόνο που θέλαμε σήμερα ήταν να αποδείξουμε ότι η ΑΕΚ δεν άξιζε να έχει 0 βαθμούς στο Γιουρόπα. Σε κάθε ματς μπαίναμε για να πάρουμε τους 3 βαθμούς και αυτό κάναμε και σήμερα. Πετύχαμε τα δύο γκολ στο ημίχρονο και συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο και τα καταφέραμε".

- Για το νεανικό σχήμα

"Δεν θα έλεγα ότι είναι νεανικό σχήμα. Όλοι οι παίκτες μικροί ή μεγάλοι, όλοι είναι παίκτες της ΑΕΚ. Μπήκαμε δυνατά και πήραμε τη νίκη. Όταν αγωνίζεσαι στην ΑΕΚ μοναδικός στόχος είναι η νίκη. Είμαστε χαρούμενοι που δώσαμε χαρά στον κόσμο μας".

- Για τα οφέλη της νίκης

"Μας δίνει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Τώρα κοιτάμε το ματς της Κυριακής που είναι ένας τελικός μέσα στο περιστέρι και θα προσπαθήσουμε για τους 3 βαθμούς. Πιστεύω ότι την Κυριακή με ακόμα καλύτερη μπάλα, εύκολα η δύσκολα θα πάρουμε τους 3 βαθμούς".

Μπουγαϊδης: "Ευχαριστώ συμπαίκτες και προπονητή"

- Για την εντυπωσιακή του εμφάνιση

"Κατ αρχάς ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν, μπήκα δυνατά, και ευχαριστώ τον προπονητή μου και το προπονητικό τιμ. Μου ζήτησε ο κόουτς να παίξω δυνατά και αυτό έκανα. Είχα και την στήριξη των συμπαικτών μου και με βοήθησε να βγαίνω πιο εύκολα μπροστά".

- Για τα οφέλη της νίκης και αν το πάθος προήλθε ως απάντηση για το πρώτο ματς

"Ήταν κίνητρο για την ομάδα η ήττα στο πρώτο ματς, μας άξιζε η νίκη, και όντος μπήκαμε δυνατά για να αποδείξουμε ότι αξίζαμε την νίκη. Πιστεύω κάθε ευρωπαϊκός αγώνας είναι ένα κίνητρο για την ομάδα, σήμερα μας δόθηκε η ευκαιρία, μπήκαμε πολύ δυνατά θέλαμε το ματς και δόξα ο Θεός το πήραμε".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ