ΑΕΚ

Κωνσταντόπουλος: "Σκυλί ο Σουκουλίνι"

Κωνσταντόπουλος: "Σκυλί ο Σουκουλίνι"

Ο γκολκίπερ της Μίντλεσμπρο, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ακτινογραφεί για το Sport24.gr τον πρώην συμπαίκτη του και νέο απόκτημα της ΑΕΚ, Μπρούνο Σουκουλίνι.

Ο 22χρονος Αργεντινός μέσος, Μπρούνο Σουκουλίνι, είναι κι επίσημα παίκτης της ΑΕΚ ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Αργεντινός υπήρξε συμπαίκτης του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στη Μίντλεσμπρο, και ο Έλληνας πρώην γκολκίπερ της Ένωσης αξιολογεί τα θετικά και αρνητικά του στοιχεία.

“Ο Σουκουλίνι ήρθε ως δανεικός από την Σίτι μετά το πέρασμα του από την Ισπανία. Ξεκίνησε στην αρχή, αλλά έχασε τη θέση του. Αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για δυναμικό μέσο”.

Ποιο είναι το στοιχείο που τον κάνει και ξεχωρίζει;

“Σίγουρα είναι “σκυλί” στη μεσαία γραμμή με τρομερά πνευμόνια. Τρέχει ασταμάτητα και βοηθά πολύ στο αμυντικό κομμάτι. Αν ψάχνει δηλαδή έναν αμυντικό μέσο η ΑΕΚ είναι καλή περίπτωση ειδικά στην Ελλάδα που ο ρυθμός είναι πιο αργός”.

Και ποιο είναι το αδύναμο στοιχείο του;

“Όπως είπα είναι δυναμικός μέσος αλλά κάποιες φορές το παρακάνει. Πρέπει να προσέξει στην Ελλάδα με τις κάρτες που παίρνει και στα μαρκαρίσματα του. Επίσης δεν έχει καλή πάσα, άρα επιθετικά πρέπει να δουλέψει πολύ για να βοηθήσει. Σε εμάς δεν τα κατάφερε”.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ