ΑΕΚ

Ξέσπασμα Κετσπάγια: "Αν δεν μιλήσουν στην ΑΕΚ με τον... από πάνω, ούτε καφέ δεν παραγγέλνουν!"

Ξέσπασμα Κετσπάγια: "Αν δεν μιλήσουν στην ΑΕΚ με τον... από πάνω, ούτε καφέ δεν παραγγέλνουν!"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δυο μήνες μετά την αποχώρηση του από την ΑΕΚ, ο Τιμούρ Κετσπάγια- πικραμένος από τον τρόπο με τον οποίο του συμπεριφέρθηκαν- ξεσπά μέσω του Contra.gr με απίστευτες ατάκες.

Οι σχέσεις ΑΕΚ - Κετσπάγια οδηγούνται σε άκρα λίγες εβδομάδες μετά την όχι και τόσο κομψή λήξη της συνεργασίας τους. Το"λήξη της συνεργασίας", βέβαια, έχει πολλά ερωτηματικά, αφού ουσιαστικά σε νομική υπόσταση τα πάντα είναι στον αέρα!

Ο Γεωργιανός τεχνικός έστειλε εξώδικη διαμαρτυρία στην ΑΕΚ διεκδικώντας αποζημίωση, όμως όπως δήλωσε ο ίδιος στο Contra.gr το θέμα δεν είναι οικονομικό, αλλά ηθικό, αφού από την Ένωση... ξέχασαν τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

"Δυο μήνες. Εδώ και δυο μήνες προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους και μας αγνοούν! Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοια συμπεριφορά στη ζωή μου. Από την αρχή τους είπαμε να τα βρούμε συναινετικά. Χωρίς δράματα και ιστορίες. Και μάλιστα, αφού θέλετε και οικονομικά, ούτε τα μισά δεν ζητήσαμε.

Τα πράγματα έμειναν στον αέρα. Δεν πήραμε απάντηση ποτέ. Προσπαθούμε δυο μήνες τώρα να βρούμε λύση και μας αγνοούν. Δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα. Αν δεν μιλήσουν με τον από πάνω, ούτε καφέ δεν παραγγέλνουν. Το θέμα είναι ηθικό, αφού μας συμπεριφέρθηκαν απαίσια σε όρια που ξεφεύγουν από το επιτρεπτό. Είναι κρίμα γιατί έπαιξα στην ΑΕΚ και διαπιστώνω πως 22 χρόνια μετά δεν έχει αλλάξει τίποτα στην ομάδα. Έχει μείνει πίσω σε όλα".

Διαβάστε ολόκληρο το ξέσπασμα του Κετσπάγια στο Contra.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ