ΑΕΚ

Αμφιβολίες για τα 5 εκ. ευρώ

Αμφιβολίες για τα 5 εκ. ευρώ

Το facebook επέλεγε για ακόμα μία φορά ο Ξενιάδης κάνοντας λόγο για εγγυητική τραπέζης κι όχι άμεση κατάθεση του ποσού που είχε υποσχεθεί.

Οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, οπότε μετά τα τιτιβίσματα του Γιάννη Αλαφούζου, έχουμε τα posts του Βασίλη Ξενιάδη!

Ο υποψήφιος επενδυτής της ΑΕΚ απάντησε μέσω του προφίλ του στο facebook σε όσους, ισχυρίζεται, πως τον αμφισβητούν, αλλάζοντας ωστόσο στάση όσον αφορά τα 5 εκ. ευρώ που ήταν, όπως έλεγε, να "εμφανιστούν" την Τετάρτη.

Στην ΑΕΚ ωστόσο δεν θα περιμένουν για αρκετό καιρό τον Βασίλη Ξενιάδη, αφού αν μέχρι τις δυόμιση τα χρήματα δεν "φανούν" σε κάποια τράπεζα, η πρόταση του θα είναι μία ακόμα φούσκα.

Στην αρχή ξεκινά με την τοποθέτηση:

"...Είναι κουραστικό κάθε στιγμή να βγαίνεις να απαντάς σε οτιδήποτε που κάποιος η κάποιοι αρχίζουν να λένε..εάν δεν απαντήσω ...είμαι ένοχος...εάν απαντήσω ..θέλω δημοσιότητα..."

Ενώ στη συνέχεια τόνισε πως απαντά για τελευταία φορά σε κάποια ερωτήματα όσον αφορά το ενδιαφέρον του για την ΑΕΚ.

"Για τελευταία φορά σας απαντώ..και τελευταία και στο facebook...

1. Εμείς από τον Γενάρη ζητάγαμε ΑΜΚ, η οποία δεν έγινε ΠΟΤΕ, και μας χρεώσανε ότι λακίσαμε, ενώ αλλά ήταν τα σχέδια κάποιων κύκλων.

2. Σε συμφωνία με την ΠΑΕ στις 23 Μαΐου 2012 έγινε ΑΜΚ μέχρι 23 εκ.

3. Η ΑΜΚ είναι ανοικτή για όλους που θέλουν να μπουν, για αυτό το λόγο η επενδυτική εταιρεία έστειλε γραμμα πρόθεσης με βεβαίωση κεφαλαίων να συμμετάσχει στην ΑΜΚ.

4. Η ΠΑΕ σε κατευθείαν επικοινωνία με την επενδυτική εταιρεία αντάλλαξαν έγγραφα που ζητήθηκαν από τις 2 πλευρές.

5. Η επενδυτική εταιρεία αποδέχθηκε να μπει στην ΑΜΚ, και γνωστοποίησε εγγράφως στην ΠΑΕ, την πρόθεση της, όμως επειδή αύριο πρέπει να κατατεθεί ο φάκελος , η επενδυτική εταιρεία γνωστοποίησε ότι οτιδήποτε χρειαστούν οι αρχές είναι στην διάθεση τους, όπως και τραπεζική εγγύηση.

6. Η επενδυτική εταιρεία έχει ΜΟΝΟ γραφεία στην ΚΙΝΑ και καμμία σχέση με άλλη χώρα, τα νομιμοποιητικά έγγραφα της εταρείας έχουν σταλεί στην ΠΑΕ, προσπαθούμε ΕΣΤΩ και τελευταία στιγμή.

Επίσης παρακαλούμε οποίος ενδιαφέρετε να συμμετάσχει στην ΑΜΚ να ενεργήσει άμεσα .....

Οτιδήποτε άλλο από τα πιο πάνω είναι ψευδή και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα".

Εσείς διαβάστε τις δηλώσεις του Διευθ. ΦΑΕ Αθηνών, το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τον Ξενιάδη και το πως η κρίση έχει επηρεάσει την ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ