ΑΕΚ

Ξέμεινε από μέσους η ΑΕΚ

Ξέμεινε από μέσους η ΑΕΚ
Μάκος Καφές INTIME SPORTS

Το πιο εφιαλτικό σενάριο που είχε στο μυαλό του ο Χιμένεθ επιβεβαιώθηκε, αφού στο ματς με την Άντερλεχτ θα λείψει όλο το κέντρο!

Μπορεί η ΑΕΚ να έκανε 15 μεταγραφές το καλοκαίρι, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα της Superleague, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ενισχύθηκε ουσιαστικά σε γραμμές στις οποίες είχε μεγάλη ανάγκη.

Αυτό σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς ποδοσφαιριστών στη μεσαία γραμμή θα στοιχίσει ακριβά στην Ένωση που θα κληθεί να δώσει το ματς με την Άντερλεχτ στο Βέλγιο με μεσαία γραμμή ανάγκης.

Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει στο κέντρο τους εξής ποδοσφαιριστές με ανασταλτικά καθήκοντα: Μάκος, Καφές, Βάργκας, Γκέντσογλου και Ρίκκα. Αν σε αυτούς αφαιρέσουμε τον Ρίκκα που δεν δηλώθηκε στη λίστα της UEFA, τότε τα κουκιά για τον Μανόλο Χιμένεθ είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Το κακό για την Ένωση είναι πως ο Παντελής Καφές τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με τον Ισραήλ και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δυο εβδομάδες, ο Γρηγόρης Μάκος είναι τιμωρημένος, ενώ ο Βάργκας είναι ανέτοιμος και τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής!

Αυτό σημαίνει πως ο Σάββας Γκέντσογλου είναι ο μόνος ετοιμοπόλεμος ποδοσφαιριστής για την αναμέτρηση με την Άντερλεχτ στο Βέλγιο, γεγονός που έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τον Ισπανό τεχνικό που ψάχνει να βρει γιατριά στο πρόβλημα της ομάδας του.

Αξίζει να αναφέρουμε ο Χιμένεθ δεν υπολόγιζε στα βασικά του τον νεαρό χαφ, από τον οποίο ειδικά την περσινή σεζόν είχε πολλά παράπονα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ