ΑΕΚ

Ξεκινάει από τώρα το μετεγγραφικό σχεδιασμό η ΑΕΚ

Ξεκινάει από τώρα το μετεγγραφικό σχεδιασμό η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ καταστρώνει ήδη τα πλάνα της για τη μετεγγραφική της ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν. Ο Κρισάντους δουλεύει για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για την συνέχεια.

Μπορεί να βρισκόμαστε περίπου στα μέσα της σεζόν, με την ΑΕΚ να έχει τον πρώτο λόγο στην υπόθεση άνοδο και να βλέπει με αξιώσεις την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ωστόσο καταστρώνει από τώρα τα (μετεγγραφικά) πλάνα της ενόψει Super League.

Οι ιθύνοντες της "Ένωσης", θέλουν να φτιάξουν ένα ακόμη πιο ανταγωνιστικό σύνολο για τη Super League, πάνω στο οποίο θα στηριχθούν και για τα επόμενα χρόνια, στηριζόμενη στους ήδη υπάρχοντες παίκτες.

Η ΑΕΚ έχει "κλείσει" ήδη τον Σιμόες για την μεσαία γραμμή, ωστόσο ο τραυματισμός του Μπρέσεβιτς καθιστά αναγκαία την απόκτηση ενός άλλου φορ που θα πλαισιώσει τον Κρισάντους.

Από εκεί και πέρα, οι υπεύθυνοι της ομάδας εξετάζουν παίκτες για το αριστερό και δεξί άκρο της άμυνας, ωστόσο με την επιστροφή του Σοϊλέδη και τον Πεταυράκη αποκτά λίγες πιθανότητες να αποκτηθεί παίκτης, ενώ για το δεξί άκρο της άμυνας αναζητούν παίκτη για μπακ απ του Μπακάκη.

Χρόνος υπάρχει αρκετός για την ΑΕΚ, όπως και οι παίκτες που είναι στο στόχαστρο των ιθυνόντων είναι πολλοί και το μόνο σίγουρο είναι πως στην Ένωση δεν πρόκειται να κάνουν κάποια βιαστική κίνηση, αλλά θα εξετάσουν ενδελεχώς τις περιπτώσεις που υφίστανται.

Ανεβάζει "στροφές" ο Κρισάντους

Εξάλλου, το ρεπό της ΑΕΚ έδωσε την ευκαιρία στον Τραϊανό Δέλλα να δουλέψει περισσότερο με τον Κρισάντους, ώστε να τον έχει απόλυτα έτοιμο το συντομότερο δυνατόν.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης έχει πάρει χρόνο συμμετοχής, ωστόσο η παρουσία του έδειξε ότι χρειάζεται ακόμα χρόνο ώστε να γνωρίσει αγωνιστικά τους συμπαίκτες του και να φτιάξει τη φυσική του κατάσταση.

Με δεδομένη την απουσία του Μπρέσεβιτς για το υπόλοιπο της σεζόν ο Δέλλας θέλει να έχει στη διάθεσή του απόλυτα έτοιμο τον Κρισάντους όσο πιο γρήγορα γίνεται, ώστε να μην χρειαστεί να "ζορίσει" ακόμα περισσότερο τον Αραβίδη, ο οποίος ήδη έχει πάρα πολλούς συνεχόμενους αγώνες στα πόδια του.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μάλιστα το παλεύει όσο περισσότερο μπορεί, ενώ στο τελευταίο ματς που αγωνίστηκε κόντρα στον Αχαρναϊκό έδειξε ότι σιγά σιγά λύνεται μέσα στον αγώνα, κάτι που σίγουρα ανέβασε και την ψυχολογία του.

Αυτό που απομένει είναι στο επόμενο ματς να είναι ακόμα καλύτερος και γιατί όχι να σημειώσει και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ, ώστε να ανέβει η ψυχολογία του και να καταφέρει να βρει τα πατήματά του ακόμα πιο γρήγορα.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ